4 oyun arasından hangisini oynamalıyım yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
4 oyun arasından hangisini oynamalıyım yardım ?
Homefront,Borderlands metro 2033 ve medal of honor hangisini ve neden oynamalıyım tavsiyelerinizi alayım çünkü bilgisayar doldu ve birini yüklemem gerek lütfen mesaj atın teşekkürler:oke:

rapman

rapman

Üye
metro 2033 :oke: medal of honor da fena değildi ama..

• Beğen
Tepkiler: ahmet2085
ahmet2085

ahmet2085

Üye
Bilgisayarının performansı yüksekse metro 2033 derim. Grafikler falan baya güzel. Homefrontu almanı hiç ama hiç önermiyorum. Konusu dışında hiç bir yanı güzel değil. Grafikler falan berbat.

batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
rapman ve ahmet kardesim cok tesekkurler yorumlariniz icin ayrica bulletstorm tarzi bir oyun var mi ?

• Beğen
Tepkiler: ahmet2085
futbol123

futbol123

Üye
metro2033 derim ama pc nin güçlü olması lazım

batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
pc güclú i7 ve harici 1gb ekran 4 gb ram var sagolasin berke bu arada borderlands nasil beyler ?

India

India

Üye
diğerlerini bilmiyorum ama homefront güzel

batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler home frontta abdli mi koreli mi oluyorsun ?

India

India

Üye
kore abd'yi ele geçiriyor işkenceler eziyetler filan sen abdli olarak ülkeni kurtarmaya çalışıyorsun

batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler pc icin resistance tarzi birsey var mi?

fullwar

fullwar

Üye
Oyunların güncel notları; Homefront: 70, Borderlands: 81, Metro 2033: 81, Medal of Honor: 71. Bu oyunları alacağına Batllefiled 3'ü satın alıp en az 1 yıl multi keyfi yaşayabilirsin. Multiplayerda Battlefield 3'ün üstüne oyun yok. İlla bunlardan olsun dersen Metro güzel oyundur. Deneyebileceğin oyunlardan; Portal 2: 95, Batman Arkham City: 91, The Elder Scrolls V Skyrim: 94, Deus Ex Human Revolution: 90, Battlefield 3: 90, Minecraft: 94.

Bu linktede bu senenin en yüksek notlu oyunları var.

Benim bu konumdada bu senenin en iyi oyunlarının ödül töreni galası var;

http://www.maxicep.com/pc-oyunlari/...unlari-galasi-ve-ignnin-secimleri-578061.html

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
sagolasin oyunlar icin kardes satin almam zaten anladin sen onu

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Ekran kartı modelin nedir ?
Ramine bakılarak kıyaslama yapılmadığını afislerle etrafa bastiricam :)

batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
nvidia gt 330m notebook ekran kartı ama battlefield dışındaki her oyunu high ta çalıştırdı

futbol123

futbol123

Üye
batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
eywallah bilgi için kardesim bu arada metro2033 ve homefront iniyor karar verdim bu arada resistance gibi bir oyun varmi pc ye?

futbol123

futbol123

Üye
  • Beğen
Tepkiler: batudinho39
goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
homefront oynadım bıtırdım metro2033 de bıtırdım 2sıde super oyun kardesım homefrontda ulkeni kurtarmaya calısan ınsansın metro2033 de yaratıkları ve dıyer kendı bolgesını kurmus ınsanlarla carpısıyosun 2sınıde oyna derım bırınde mermı bol dıyerınde mermı sıkıntısı cekıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: batudinho39
batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
homefront oynadım bıtırdım metro2033 de bıtırdım 2sıde super oyun kardesım homefrontda ulkeni kurtarmaya calısan ınsansın metro2033 de yaratıkları ve dıyer kendı bolgesını kurmus ınsanlarla carpısıyosun 2sınıde oyna derım bırınde mermı bol dıyerınde mermı sıkıntısı cekıyorsun :)
ikiside iniyor extradan bulletstormu bitirdim ona hayran kaldım adamlara tekme fln atıyorsun çok iyi ve eğlenceli tavsiye edilir...

Revengeful

Emekli Yönetici
metro :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt