ouSahin
Üye
Gelmeyen arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz. İnanın onlar olmadığı için daha çok eğlendik.![]()

bende resimleri yayınlayacam az sonra

Ali abii valla Nargile aldı kafamı

Gelmeyen arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz. İnanın onlar olmadığı için daha çok eğlendik.![]()

böyle daha hoş oluyorkardeşş dışarıda bi turlar insannn naptınızz böyle duman altı olmuşsunuz komple..![]()

eee buluşma oldu bitti sen "bende gelecem" dion neiş ?Ahmet arkadaşım uslubun gerçekten çok kötü sen gelmeyen arkadaşlarınında bir sorunu olup olmadığını hiç düşündünmü
bende geleceğim
Ahmet arkadaşım uslubun gerçekten çok kötü sen gelmeyen arkadaşlarınında bir sorunu olup olmadığını hiç düşündünmüGelmeyen arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz. İnanın onlar olmadığı için daha çok eğlendik.![]()
Mesajı 2 kez yazmışsın....Ahmet arkadaşım uslubun gerçekten çok kötü sen gelmeyen arkadaşlarınında bir sorunu olup olmadığını hiç düşündünmü
bende geleceğim

Bilgisayarda sorun oldu yazarken ve daha yazım bitmeden yorum u eklemis yazımın tamamını okuyabilirsin bir üstteeee buluşma oldu bitti sen "bende gelecem" dion neiş ?![]()

Bilgisayarda sorun oldu yazarken ve daha yazım bitmeden yorum u eklemis yazımın tamamını okuyabilirsin bir üstte
--------------- Ekleme ---------------
Ahmet arkadaşım uslubun gerçekten çok kötü sen gelmeyen arkadaşlarınında bir sorunu olup olmadığını hiç düşündünmü
bende geleceğim demiştim hatta işe bile çağırmalarına rağmen gitmedim
Ancak dayımın aniden rahatsızlanması ve hala cerrahpaşa hastanesi acil servisinde yatıyor olması ve benimde orda olmam gereklliği vardı
Bu buluşmaya ön ayak olan ousahin arkadaşımızda çok iyi bilir senden daha fazla bu konuya ilgi gösterenlerden biriyim ve orda olmayı çok istiyordum
Sonuç olarak buraya bir yorum yazarken tüm arkadaşlarını düşünerek yazsaydın daha iyi olurdu