4.Maxicep İstanbul Buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

sonbela

sonbela

Üye
Yarın Ne yapıcaz Arkadaslar Ben Erken GeliCem Görüşmelerim Var Umarım 1 Saat Beklemeye Yetişirim Ama Yetişmeliyim Cünkü Asıl Amacım Maxicep BuLuşmasına katılmak

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 1 saat bekleme süresi falan yok, saat 12 dediysek max 15-20 dk bekleriz daha sonra gelmek isteyen bize ulaşır telefon ile yerimizi söyleriz.

Oradan 1 de ayrılacaksak 12 de gelipte yalı kazığı gibi dikilmenin bir anlamı yok açıkçası. ;)

sonbela

sonbela

Üye
Arkadaşlar 1 saat bekleme süresi falan yok, saat 12 dediysek max 15-20 dk bekleriz daha sonra gelmek isteyen bize ulaşır telefon ile yerimizi söyleriz.

Oradan 1 de ayrılacaksak 12 de gelipte yalı kazığı gibi dikilmenin bir anlamı yok açıkçası. ;)

YA İYİ de Caydınız sizde :agla Telefonla Ulaşır da ben bilmiyorum ki istanbulu :(:( Gelip beni ALSANIZ olmazmı Yada Otogara Yakın ve gelecek olan arkadaslardan birisi pm Yoluyla Bana ulaşsa Olmaz mı Acaba :(

Hem ne yapılacagı Konusunda kimse bir sey Söylemiyor Bu 1 Saatte de Ortak Fikirler Alınsa Olmazz mı ?

Salihyet

Salihyet

Üye
Ahmet abi telefon non hala aynı mı ?

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
yaf ben telefon numaramı ve mail adreslerimi veririm ... sitede yayınlayacam zaten

yarın ne yapcagımızla orda kararlaştırıp bekleme sırasında kararlaştırız herkezin bir görüşü olur...

son bela sen Taksime gel ben seni almaya gelirim gerekirse..:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet salih benim numara aynı. Zaten Oğuz burada numara verecektir. ;)

sonbela

sonbela

Üye
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 1. sayfa editlendii isterseniz bakın:)

rappersemih

Üye
walla istanbulda olsaydım eksik olmazdım :)

Salihyet

Salihyet

Üye
ya yönetici arkadaşlara ulaşamıyorum, hava yağmurlu buluşma yapılacak mı ?

--------------- Ekleme ---------------

9:00 dan beri haber yok.. buluşma var mı yok mu belli değil :@ ! ???

burrrak

burrrak

Üye
buluşma var.iptal filan olmadı.şeker değiliz erimeyiz.:)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz geç kalktım kusura bakmayın evet buluşma var :)

gelinn :)

Salihyet

Salihyet

Üye
biraz geç te olsa yetişiriz inş... misafirimiz falan gelecek çok sıkıştı daha organiza olmalıydık hiç kimseden haber alamadım..

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
salih geldiginde ararsın benii :) :) biraz geç kalktım o yüzden birşey yapamadım :)

sonbela

sonbela

Üye
Kusura Bakmayın Arkadaşlar Gelecektim Ancak Sabah 6 sıraları dinlenmek için pcden yataga Geçtim O anda Uyumuşum Şimdi Kalktım daha Tabi Uyuya kalmak benim Suçumdu 2.Gundur Uykusuzdum Böyle olacagı belliydi Ancak biletim Bile Hazırdı Cok Üzgünüm, Sizlerdende Özür Diliyorum

Nazy

Nazy

Üye
Kusura Bakmayın Arkadaşlar Gelecektim Ancak Sabah 6 sıraları dinlenmek için pcden yataga Geçtim O anda Uyumuşum Şimdi Kalktım daha Tabi Uyuya kalmak benim Suçumdu 2.Gundur Uykusuzdum Böyle olacagı belliydi Ancak biletim Bile Hazırdı Cok Üzgünüm, Sizlerdende Özür Diliyorum
yazık olmuş :(
çok güzeldi:)

Salihyet

Salihyet

Üye
Gerçekten en güzel buluşmalardan biriydi ;) her zaman ki gibi kardeşlik dostluk tavla :ehe

burrrak

ousahin burrrak

devamı gelecek

bekliyoruz diğer resimleri arkadaşlar ! uyumayın upload yapın :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Resimleri Bir araya koyalım bir konuda birleştirelim

bu arada gelen arkadaşlara Tşk ederim...

Ben Sarhoş gibi çıkmışımm :D:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gelmeyen arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz. İnanın onlar olmadığı için daha çok eğlendik. ;)

Üst Alt