fotografları beyenip oy veren arkadaşların göz sevki süper yani bu yarışmada torpil var denecek kötü fotograflar geçenlerde birşeyler duymudum haksızlık felen bir arkadaş haksızlık yapıldı diyordu araştırdım çocogun fotografları konulmamış kişi haklıymış sizden bir cevap gelmemiş
fotografları beyenip oy veren arkadaşların göz sevki süper yani bu yarışmada torpil var denecek kötü fotograflar geçenlerde birşeyler duymudum haksızlık felen bir arkadaş haksızlık yapıldı diyordu araştırdım çocogun fotografları konulmamış kişi haklıymış sizden bir cevap gelmemiş
yarışmada ne tür torpil var anlamadım oyları ben degil sizler sundunuz...Haksızlık filanda yok son anda Coyeter adlı arkadaşımızın bir resmi alıntı oldugunu gördügümüz için çıkardık...
Yarışma Katılım süresince bir çok katılımcıyı inceledik ve ben teker teker o resimleri kontrol ettim her ayrıntısına kadar...Bu Benim yaptıgım ikinci yarışma benim yarışmalarımda haksızlık,torpil vs herhangi birşey olmadı olmuyacakta sonuçta oylar sizden geliyor....Bir Emek sunuluyorsa Yarışmanın Kurallarına uyum içinde sunulmalıdır...Merak etmeyin ben gereken cvpları verdim o okumamıştır