4 inç Boyutunda iPhone 5e Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
4 inç Boyutunda iPhone 5e Gelebilir
Apple'ın 4 inç ekran boyutundan vazgeçemeyen kullanıcıları için iPhone 6c yerine iPhone 5e modelini tanıtacağı söyleniyor. Peki, neyin nesidir bu iPhone 5e?
Apple'ın uzun bir süredir iPhone 7 lansmanında uygun fiyatlı ve 4 inç ekran boyutuna sahip iPhone 6c modeli tanıtacağı söyleniyordu.

iPhone 5, 5c ve 5s modellerinden sonra 4 inç iPhone modeli üretmeyi bırakan Apple'ın, şimdi de Eylül ayındaki etkinlikte iPhone 6c yerine çok daha farklı bir model tanıtacağı dedikodusu ortaya çıktı.

Çin menşeli MyDrivers'ın sızıntısına göre Apple, yıl sonunda iPhone 5emodelini tanıtacak. Evet, yanlış okumadınız iPhone 5e! Peki, bir anda tüm dedikoduları allak bullak eden iPhone 5e hangi özellikler ile gelecek?

iPhone 5e nasıl olacak?
Sözde iPhone 5e modelinin "enhanced" yani gelişmiş bir model olacağı söyleniyor. iPhone 5e modelinin; 4 inç büyüklüğünde ekran, Apple A8yonga seti, 1 GB RAM ile geleceği ve Apple Pay özelliğini destekleyeceği aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile gelen 3D Touch özelliğinin, iPhone 5emodelinde yer verilmeyeceği yine kaynağın sızıntısında yer alan bilgiler arasında bulunuyor.


Apple'ın numaratik bir düşüş yaparak iPhone 5e gibi bir model çıkarmayacağını, eğer uygun fiyatlı bir model düşünüyorsa bu modeliniPhone 7c olacağını tahmin ediyoruz. Bakalım bizleri Eylül ayında neler bekleyecek?
 
  • Beğen
Tepkiler: muteo


Üst Alt