4 gün oldu 4 .4gunde akk denen zımbırtı gene netimizin içine etti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
4 gün oldu 4 .4gunde akk denen zımbırtı gene netimizin içine etti.
Yaw küfretmemek elde değil daha ayın 4 fakat akk denen kahrolası şey devreye girmiş bi vido bile izleyemiyoru hakkın sonuna kadar haram olsun bana bunu yaşatanlara gidip güzelim kurumu araplara satanlara hakkım haram olsun hani onlar imanlı insanlar ya dine önem veriyolar ya bakalım benim benim hakkımı nasıl ödeyecekler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aklımdan milyonlarca düşünce geçiyor.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
En sonunda kendi istanyonlarımızı kurup,uydu aracılığıyla internrte bağlanıcaz heralde.
Hiç değilse bu fiyatlar arttıkça daha ucuza gelicek.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
4 günde ne çabuk 50 gb yaptın :D

Mert045

Mert045

Üye
Bizim hocanın biri anlatıyordu ben uydu üzerinden giriyorum diye ama yasadışıymış hız mükemmelmis en sonda bizde bunu kullanıcaz heralde

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
pentagram_34

pentagram_34

Üye
Antenlerle istasyon kuruluyor ama masrafı fazla:)

Polymath

Polymath

Üye
İyide Telekom satılmasına bende karşıyım aslında bir yandan şöyle düşünmek lazım. Devlet elinde olsa şuan belki 50 tl verip 1 mb ıle baglanıyorduk ınternete. Çok yatırımlar yapıldı fiber olsun telefon ağı olsun. Bunların hiç biri devlet elinde yapılamazdı emin olun. Türk telekom devlet elindeyken çalışanları yatıyordu sabah akşam. Onlar mı geliştirecekti Türk Telekomu ?

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Son zamanlarda gsm firmalarının ucuz internet atağı iyi oldu böylelikle adsl firmaları uzun uzun düşündü ama gerçekten fazla kullanıcı kaybetti adsl firmaları:)

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
garibanTesla ölmese şimdiye elektirik internet hiç bişeye para vermezdik ama aç gözlü firmalar allah belalarını versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...