4 Çekirdek İşlemcili 4 telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
4s çift çekirdek nasıl yani? diğer iki çekirdek sanal olmasın?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
One x bu 4'ü arasında:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
One X+ çıkıyor. Bu Htc ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. One X alanlar ne yapacak peki şimdi ?

one x+ chipset olarak tegra3+ kullanicak. Bu yuzden ismine + eklendi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

biliyorum abi ama bu resmen saçmalık. One x alanlar saf mı ? Çok yanlış bu yaptıkları :ah

donanim yeni ciktigi icin cihazi da bekletmeden hemen cikartiyorlar. One x alanlar saf mi tabii ki degil daha uzun bir sure en ust donanimli cihazi kullanicaklar. One x+ yil sonuna dogru cikacagi icin uzun bir zaman en iyi donanimli cihazi kullanmiş oluyorlar. Son iki yilda cep telefonu pazari oyle hizlandi ki alacaginiz hicbir cihaz uzun sure piyasayi domine edemez. Tegra3&tegra3+,snapdragon s4&s4pro&s4plus hepsi bir yil icinde cikiyor ve hepsi ile ilk cihazi cikarma yarişi var firmalarda.

Türe

Türe

Üye

donanim yeni ciktigi icin cihazi da bekletmeden hemen cikartiyorlar. One x alanlar saf mi tabii ki degil daha uzun bir sure en ust donanimli cihazi kullanicaklar. One x+ yil sonuna dogru cikacagi icin uzun bir zaman en iyi donanimli cihazi kullanmiş oluyorlar. Son iki yilda cep telefonu pazari oyle hizlandi ki alacaginiz hicbir cihaz uzun sure piyasayi domine edemez. Tegra3&tegra3+,snapdragon s4&s4pro&s4plus hepsi bir yil icinde cikiyor ve hepsi ile ilk cihazi cikarma yarişi var firmalarda.

Mantıklı ama bence hala saçma :hmmm Bu arada snapdragon s4 pro coşmuş abim :naughty:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
klongs

klongs

Üye
tegra 3+ ta snapdragon s4 gibi 28 nm yani daha uzun şarj ömrü daha iyi performans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...