la_cosa
Üye
4 aylık 5800 xp tertemiz 300 tl
resim ekleyemedim ilgilenen arkadaşlara msnde gösteririm konuşuruz
not:2 adette kulaklık vereceğim yanında.şarj aleti,kutusuyla beraber,usb kablosu uzatmalı,isteyene 1 ay önce teknosadan 40 liraya aldığım mobile10 harici hoparlörüde 25 liraya yollayabilirim,nokianın orjinal harici hoparlöründen ve sony eriksonların harici hoparlörlerinin 2 kat fazlasını düşünün öyle ses veriyor yani şarjlı
Arkadaşlar 4 ay önce aldım telefonu (red) telefonda hiç sorun yok,en son güncelleme yüklü telefonda her türlü programı yüklemek isteyen arkadaşlar için opda sertifikasıda mevcut,ekran jelatini duruyor,kvk garantili,telefonu satma sebebim sıkıldım açıkçası,daha sıradan normal bir telefon almak istiyorum,ilgilenen arkadaşlar [email protected] adresinden ulaşabilirler bana. 300 lira istiyorum telefonuma TAKAS OLABİLİR ARKADAŞLAR (67oo slıde-n95 black-sony erıcsson w715) SAYGILAR.
resim ekleyemedim ilgilenen arkadaşlara msnde gösteririm konuşuruz
not:2 adette kulaklık vereceğim yanında.şarj aleti,kutusuyla beraber,usb kablosu uzatmalı,isteyene 1 ay önce teknosadan 40 liraya aldığım mobile10 harici hoparlörüde 25 liraya yollayabilirim,nokianın orjinal harici hoparlöründen ve sony eriksonların harici hoparlörlerinin 2 kat fazlasını düşünün öyle ses veriyor yani şarjlı