Faturasız / Faturalı 4.5G Ayarları Nasıl Yapılır?(TURKCELL)Max hızım ne kadar olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
4.5 g bu gece itibarı ile geldi hız daha fazla arttı böylelikle

Üst barı niye atıyorum ? Orası bana özel olan bir yer. Hangi android de üst barda gsm firmasının ismi yazar, şaka mısın sen.
Bizim burda vodafone vasat 4.5g de

yaren_70

Üye
Arkadaşlar not 3 9005 lte modeli türkcel hat kaç mgbit çekmesi lazım ? Malesef eskisi gibi 7-8 mgbit çekiyor. Neden böyle bilen varmı?

bidost06

bidost06

Üye

Cihaz. HTC M8 Turkcell data hattı.
4.5g abarttiklari kadar yokmuş yada bana öyle geldi.

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
Ben dedim kesin uzaya kaçacak telefonlar Türk telekomda 4.5g reklamını fiber diye yapıyor bizim firmalar çok değişik
Sanki ilk bu hızları biz alacakmış gibi abartı bunlar ben 3g ile arasında fark göremedim

bidost06

bidost06

Üye
Sanki ilk bu hızları biz alacakmış gibi abartı bunlar ben 3g ile arasında fark göremedim
Çok yüksek rakamlar var 100 200 300 500 ucuyorlar şehir merkezinde 50 üstü göremedim fakat 3g ye göre bayağı iyi geldi bana farkedilir fark oldu

phasan

phasan

Üye
Çok yüksek rakamlar var 100 200 300 500 ucuyorlar şehir merkezinde 50 üstü göremedim fakat 3g ye göre bayağı iyi geldi bana farkedilir fark oldu
Ben 1 kere 35 goruştum ama ortalama bende hız 10 ile 20 mbit arası 4.5g

boyabatlı

boyabatlı

Üye

boyabatlı

boyabatlı

Üye

yaren_70

Üye
Baz istasyonunda kaynaklanıyordur
Kardeş ankara keçiören burda çekmiyorsa hiç bir yerde çekmez.
Ayar falan yapmaya gerek varmı?bu arada hattım türkcel
Arkadaşlar 9005 modellerinde 4.5 g yi kullanabilmek için ayarlardan diğer ayarlar-mobil ağlar-şebeke modu-LTE/WCDMA/GSM yi işaretlediğinizde 4.5 g ye geçmiş olursunuz.

phasan

phasan

Üye
Kardeş ankara keçiören burda çekmiyorsa hiç bir yerde çekmez.
Ayar falan yapmaya gerek varmı?bu arada hattım türkcel
Arkadaşlar 9005 modellerinde 4.5 g yi kullanabilmek için ayarlardan diğer ayarlar-mobil ağlar-şebeke modu-LTE/WCDMA/GSM yi işaretlediğinizde 4.5 g ye geçmiş olursunuz.
Hiç bir yerde çekmez diye konuşmak yanlış ben etimesgutta oturuyorum 1 diş Vodafon 4.5g çekiyor türkcell de çekiyor aynı şekilde

Koradam

Üye
4.5 g bu gece itibarı ile geldi hız daha fazla arttı böylelikle

Üst barı niye atıyorum ? Orası bana özel olan bir yer. Hangi android de üst barda gsm firmasının ismi yazar, şaka mısın sen.
GSM şirketini görünce ne olacak söylesene bi hele :D Ayrıca Android de bildirim barını aşağıya indirmediğin için hattının ne olduğu bilinmez.testi nasıl yaptığın bilinmez :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
bidost06

bidost06

Üye
Hiç bir yerde çekmez diye konuşmak yanlış ben etimesgutta oturuyorum 1 diş Vodafon 4.5g çekiyor türkcell de çekiyor aynı şekilde
Çok doğru bende pursaklar sarayköy mahallesindeyim evin içinde odamda tam salonda 3 4 kademe 4g çekiyor

Koradam

Üye

Üst Alt