Anket 4.5 G GELDİ AMA SINIRSIZ PAKETLER ÇIKMADI

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce yakın zamanda yeniden sınırsız paketler çıkar mı ?

• Kullanılan toplam oy
    34
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
4.5 G GELDİ AMA SINIRSIZ PAKETLER ÇIKMADI
Merhabalar, aylardır sabah akşam 4.5 g reklamı yaptı operatörler , yok şöyle hızlı yok böyle hızlı ama hiç biri kotalardan bahsetmedi.Hatta 4.5 g ye geçmeden bütün sınırsız paketleri abone alımına kapadılar (faturasız hatları kastediyorum.) 3g teknolojisi eski dediler sistem kaldırmıyor dediler ama 3g de sınırsız paketler vardı neden bu kadar güvendikleri 4.5 g teknolojisinde sınırsız paket çıkartmadılar sizce ?

triss

Üye
Bence bi kaç ay sonra çıkarırlar,çok ta gerekli değil.3G hızlandı bende 40-50 mbps ye kadar çıkıyorum,telefonda bu hız yeterde artar bile

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Bence bi kaç ay sonra çıkarırlar,çok ta gerekli değil.3G hızlandı bende 40-50 mbps ye kadar çıkıyorum,telefonda bu hız yeterde artar bile
Bana 2-3 gb kota verdikten sonra isterse hızımı 500mbps yapsın hiçbir önemi yok.Önemli olan kotam bittikten sonra bana en az 256kbps hız vermesi.

0MG90

0MG90

Üye
Şu an hep paket olarak var. Dakika, sms ve internet. Ben sadece internet paketlerini bekliyorum bakalım ne yapacaklar.

triss

Üye
Evet öyle,4.5 g yi fazla şiii ettiler görende uzaya roket yolladı sanır.Şimdilik önemli olan sürekli ama kullanılablir olması,3 mbps telefon kullananlar için yeterde artarbile

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Şu an hep paket olarak var. Dakika, sms ve internet. Ben sadece internet paketlerini bekliyorum bakalım ne yapacaklar.
Bence belirli bir süre işin kaymağını yemek için yüksek fiyatlardan karışık paketleri satarlar, insanlar hevesini alıp normale dönünce güzel paketler çıkar diye düşünüyorum.
Evet öyle,4.5 g yi fazla şiii ettiler görende uzaya roket yolladı sanır.Şimdilik önemli olan sürekli ama kullanılablir olması,3 mbps telefon kullananlar için yeterde artarbile
Aynen öyle...

Seglopsi

Seglopsi

Üye
asla sınırsız paketlerin gelmeyeceğini düşündüğüm gibi yakın dönemde sınırsız dediğiniz 64/96/128 kbps hızların da kaldırılacağı kanaatim var.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
asla sınırsız paketlerin gelmeyeceğini düşündüğüm gibi yakın dönemde sınırsız dediğiniz 64/96/128 kbps hızların da kaldırılacağı kanaatim var.
Olabilir çünkü Turkcell de 96kbps hızı olan sınırsız paketini 1kbps düşürmüştü.Ama insan bir umut bekliyor işte belki çıkar diye.

man20

man20

Üye
Tüketici sustuğu ve bir şey yapmadığı sürece üstümüzden böyle fazla fazla kâr etmeye devam ederler.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Tüketici sustuğu ve bir şey yapmadığı sürece üstümüzden böyle fazla fazla kâr etmeye devam ederler.
Operatörlerin tek düşündüğü şey para olduğu için hiçbir zaman müşterileri dinleme zahmetine girmiyorlar...

phasan

phasan

Üye
Operatörlerin tek düşündüğü şey para olduğu için hiçbir zaman müşterileri dinleme zahmetine girmiyorlar...
Belki insan evladı bi bakan cıkacak da bizi anlar ozaman belki bi idare edecek hızlar olur malum 2g döneminde bitecek

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Belki insan evladı bi bakan cıkacak da bizi anlar ozaman belki bi idare edecek hızlar olur malum 2g döneminde bitecek
Bu ülkede para kimdeyse güç onda ne yazıkki.Yani her zaman şirketlerin sözü geçiyor halkın değil...

tarama

Üye
Turkcell de internet kotası bittikten sonrası için ayda 5 TL'ye sınırsızlık paketi var. Max. 96 kbps, fakat gerçekte ortalama 10kbps...

triss

Üye
Turkcell de internet kotası bittikten sonrası için ayda 5 TL'ye sınırsızlık paketi var. Max. 96 kbps, fakat gerçekte ortalama 10kbps...
onu nereden alabiliyoruz,link verir misiniz?

Onur K.

Onur K.

Üye
96kbps zaten saniyede 12 kb yapıyor. 8 de 1 ini kullanabilirsin. 8 mbps pakette saniyede 8mb değil 1mb iniyor.

• Beğen
Tepkiler: phasan
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Sadece 1 aylık deneme süreci vardır yani nisan sonu paketler açıklanacaktır.

Sarangni

Sarangni

Üye
4.5G gelmesine sevindim çünkü 3G bariz hız artışı var. Günlük işleri rahatlıkla görüyorum 4+2 GB var yıl sonuna kadar bu da fazlası ile yeter. Evde de TTnet var çok dert edinmiyorum açıkçası. Firmalar sınırsız paketler açıklar ama bu çoğu kişinin bütçesinin üzerinde olacaktır. 4.5G'nin ilk başlar da yüksek fiyat ile kaymağını yemek isteyeceklerdir. Biz 4.5G uygun fiyat politikasını uzun bir süre göremeyiz.

• Beğen
Tepkiler: phasan
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam 2009 senesinde 3G Türkiye'ye gelmişti ve 1 sene dolmadan operatörler sınırsız paketleri piyasaya çıkartmıştı.Eğer yeni sınırsız paket planları varsa operatörlerin büyük ihtimalle 7-8 ay sonra çıkarırlar piyasaya...

Üst Alt