Usta sağa sola her yana çektim olmadı bir daha yükleme şansım var mı cwm yi tabi power(seçim) tuşu işlemiyor bunuda hesaba katmak lazım? Birde bu durum yeni peydah oldu neden oldu acaba ?Ekranda parmağını sağa cekerekte onaylaya biliyorsunTabi bunda o özellik var mı bilmiyorum![]()
rashr toolsla cwm ımg sını bir daha yükledim düzeldiUsta sağa sola her yana çektim olmadı bir daha yükleme şansım var mı cwm yi tabi power(seçim) tuşu işlemiyor bunuda hesaba katmak lazım? Birde bu durum yeni peydah oldu neden oldu acaba ?
hadi geçmiş olsunUsta sağa sola her yana çektim olmadı bir daha yükleme şansım var mı cwm yi tabi power(seçim) tuşu işlemiyor bunuda hesaba katmak lazım? Birde bu durum yeni peydah oldu neden oldu acaba ?
rashr toolsla cwm ımg sını bir daha yükledim düzeldi

usta dediklerini yaptım aborted verdi yineÖnce en sondaki recoveryi yukleyin ve romu kurun acilmazsa hporch32 recoveryi, hporch32 bootu ve romu yukleyin
evethporch32 yi denedin mi
boot ile recovery nin sırasını değiştirsene bi
sıralama önemlimiboot ile recovery nin sırasını değiştirsene bi
v1 ile olmuyor boşuna denemeUsta konunun başından beri varımcwm yüklü zatende v2yi yükleyemedim.v1yüklü
fastboot ilede yükleyebilirsin 
Hayır yollamazlar para iadesi yapcaklar sende moto g alırsınarkadaşlar telefonu parmak izi okuyucusu yüzünden garantiye yollamıştım önümüzdeki pazartesi 20 iş günü dolacak. telefonu golddan almıştım o da pegasus diye bi sevise yolladı kendi servisleriymiş .teleservis değil yani. şimdi 20 iş günü dolarsa bana moto g yollarlar mı sizce ?

o daha iyiymişHayır yollamazlar para iadesi yapcaklar sende moto g alırsın![]()
ama ben telefonu satın aldığım kredi kartını kapattırdım
elden verirler inşallah
Telefonu tamir etmisler 
biraz ogreneyim bu romu kuracagm
)