Motorola Atrix 4G [4.4.4] CM11 for Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda parmağını sağa cekerekte onaylaya biliyorsunTabi bunda o özellik var mı bilmiyorum :)

ks53ks

ks53ks

Üye
Ekranda parmağını sağa cekerekte onaylaya biliyorsunTabi bunda o özellik var mı bilmiyorum :)
Usta sağa sola her yana çektim olmadı bir daha yükleme şansım var mı cwm yi tabi power(seçim) tuşu işlemiyor bunuda hesaba katmak lazım? Birde bu durum yeni peydah oldu neden oldu acaba ?
Usta sağa sola her yana çektim olmadı bir daha yükleme şansım var mı cwm yi tabi power(seçim) tuşu işlemiyor bunuda hesaba katmak lazım? Birde bu durum yeni peydah oldu neden oldu acaba ?
rashr toolsla cwm ımg sını bir daha yükledim düzeldi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
güzel :)

• Beğen
Tepkiler: ks53ks
frdgngr

frdgngr

Üye
rashr toolsla cwm ımg sını bir daha yükledim düzeldi
hadi geçmiş olsun :)

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
hporch32 yi denedin mi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
evet

ks53ks

ks53ks

Üye
Ustalar düzgün birşey çıksın öyle yüklerim artık uğraşıyorum birşeye varamıyorum önceki romları tıkır tıkır yüklüyorduk bunda neden bu tarz işlere gerek duydular ki ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
eski recovery ile bu rom yüklenmiyor konunun en başında yazıyordu dikkatli okumuyorsun :)

• Beğen
ks53ks

ks53ks

Üye
Usta konunun başından beri varım :) cwm yüklü zatende v2yi yükleyemedim.v1yüklü

kamil_3545

kamil_3545

Üye
arkadaşlar telefonu parmak izi okuyucusu yüzünden garantiye yollamıştım önümüzdeki pazartesi 20 iş günü dolacak. telefonu golddan almıştım o da pegasus diye bi sevise yolladı kendi servisleriymiş .teleservis değil yani. şimdi 20 iş günü dolarsa bana moto g yollarlar mı sizce ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
arkadaşlar telefonu parmak izi okuyucusu yüzünden garantiye yollamıştım önümüzdeki pazartesi 20 iş günü dolacak. telefonu golddan almıştım o da pegasus diye bi sevise yolladı kendi servisleriymiş .teleservis değil yani. şimdi 20 iş günü dolarsa bana moto g yollarlar mı sizce ?
Hayır yollamazlar para iadesi yapcaklar sende moto g alırsın :)

kamil_3545

kamil_3545

Üye
Hayır yollamazlar para iadesi yapcaklar sende moto g alırsın :)
o daha iyiymiş :) ama ben telefonu satın aldığım kredi kartını kapattırdım :( elden verirler inşallah :)Telefonu tamir etmisler :):) biraz ogreneyim bu romu kuracagm :))

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İyimiş :D

frdgngr

frdgngr

Üye
Bende göndermiştim aynı sevise tamir edip geri postalıyorlar :D

delianger

Üye
beyaz melek slm,
telefona söylediğin şekilde yükledim, şuan 4,4,4 oldu ;) gapps yüklerken çok sıkıntı oldu ama, niyeyse başlangıçta hep hata verdi, bir sürü gapps indirip denedim ama olmadı, en son teli gapps yüklemeden açtım biraz kullandım, sonra tekrar yüklemeyi denedim ve oldu, bu gappslardan boyutu büyük olanlar varya onlar daha iyidir diye düşünüyorum, yüklemeyi denesem bozulurmu? şuan tel harika oldu bi yandan bozarım diye de korkuyorum,, tekrar çooook teşekkür ederim.. hepinize...

• Beğen