frterk Üye yağcı' Alıntı: Arkadaslar bu v5de'de kapaliyken sarja acilma sorunu varmi duzeltilmismi Genişletmek için tıkla ... Duzeltilmis v5de oyle bir sorun yok bende
yağcı' Alıntı: Arkadaslar bu v5de'de kapaliyken sarja acilma sorunu varmi duzeltilmismi Genişletmek için tıkla ... Duzeltilmis v5de oyle bir sorun yok bende
cici60 Üye Konu Sahibi yağcı' Alıntı: Arkadaslar bu v5de'de kapaliyken sarja acilma sorunu varmi duzeltilmismi Genişletmek için tıkla ... kapadım usb ile şarja taktım direk açıldı yani devam ediyor frterk' Alıntı: Duzeltilmis v5de oyle bir sorun yok bende Genişletmek için tıkla ... kullandığın fixler yada programlar neler kardeş
yağcı' Alıntı: Arkadaslar bu v5de'de kapaliyken sarja acilma sorunu varmi duzeltilmismi Genişletmek için tıkla ... kapadım usb ile şarja taktım direk açıldı yani devam ediyor frterk' Alıntı: Duzeltilmis v5de oyle bir sorun yok bende Genişletmek için tıkla ... kullandığın fixler yada programlar neler kardeş
cici60 Üye Konu Sahibi yağcı' Alıntı: Ben ozman bi kurup deniyeyim bakalım size dönüş yaparım Genişletmek için tıkla ... aynen kur bişey kaybetmezsin çok fazla bi önemi yok bence açık kalması daha iyi
yağcı' Alıntı: Ben ozman bi kurup deniyeyim bakalım size dönüş yaparım Genişletmek için tıkla ... aynen kur bişey kaybetmezsin çok fazla bi önemi yok bence açık kalması daha iyi
yağcı Üye Kurmak sorun degilde pc antika telefondan muzik video tasimak zor oluyor bn taktım bu acik kalmaya
frterk Üye cici60' Alıntı: kapadım usb ile şarja taktım direk açıldı yani devam ediyor kullandığın fixler yada programlar neler kardeş Genişletmek için tıkla ... v5 + v5 fix s5 modları + shealth baro vs. yüklü kardes
cici60' Alıntı: kapadım usb ile şarja taktım direk açıldı yani devam ediyor kullandığın fixler yada programlar neler kardeş Genişletmek için tıkla ... v5 + v5 fix s5 modları + shealth baro vs. yüklü kardes
yağcı Üye kurdum buda acılıyor ama hız olarak ıyı yanlız bazı uygulamalar s5 gıbı olmadı ustune s5 mod v1.4 yapsam nasıl olur
kurdum buda acılıyor ama hız olarak ıyı yanlız bazı uygulamalar s5 gıbı olmadı ustune s5 mod v1.4 yapsam nasıl olur
cici60 Üye Konu Sahibi yağcı' Alıntı: kurdum buda acılıyor ama hız olarak ıyı yanlız bazı uygulamalar s5 gıbı olmadı ustune s5 mod v1.4 yapsam nasıl olur Genişletmek için tıkla ... ben denedim samsungda kalıyo
yağcı' Alıntı: kurdum buda acılıyor ama hız olarak ıyı yanlız bazı uygulamalar s5 gıbı olmadı ustune s5 mod v1.4 yapsam nasıl olur Genişletmek için tıkla ... ben denedim samsungda kalıyo
cici60 Üye Konu Sahibi frterk' Alıntı: v5 + v5 fix s5 modları + shealth baro vs. yüklü kardes Genişletmek için tıkla ... (yada bütün s5 uygulamları mevcut google translateden çevirip burdan tek tek kurabilirsiniz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
frterk' Alıntı: v5 + v5 fix s5 modları + shealth baro vs. yüklü kardes Genişletmek için tıkla ... (yada bütün s5 uygulamları mevcut google translateden çevirip burdan tek tek kurabilirsiniz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cici60 Üye Konu Sahibi yağcı' Alıntı: aynen bnde denedım oyle fotmatta atsan acılmıyor sil bastan yanı yapcm Genişletmek için tıkla ... yağcı' Alıntı: ya kamera dosyalar muzkcalar eskı geldı gozume ondan Genişletmek için tıkla ... kamera zaten aynı kamera simge dosyasını enson kurarsan eski haline gelir
yağcı' Alıntı: aynen bnde denedım oyle fotmatta atsan acılmıyor sil bastan yanı yapcm Genişletmek için tıkla ... yağcı' Alıntı: ya kamera dosyalar muzkcalar eskı geldı gozume ondan Genişletmek için tıkla ... kamera zaten aynı kamera simge dosyasını enson kurarsan eski haline gelir
yağcı Üye sıteyue gırdım hıc ugrasılcak gbı gelmedı eskı sısteme devam edeyım ben en ıysıısımge dosyasını nasıl en son kurcam pekı dıgerlerıde aynımı byle
sıteyue gırdım hıc ugrasılcak gbı gelmedı eskı sısteme devam edeyım ben en ıysıısımge dosyasını nasıl en son kurcam pekı dıgerlerıde aynımı byle
cici60 Üye Konu Sahibi yağcı' Alıntı: sıteyue gırdım hıc ugrasılcak gbı gelmedı eskı sısteme devam edeyım ben en ıysıısımge dosyasını nasıl en son kurcam pekı dıgerlerıde aynımı byle Genişletmek için tıkla ... sıralamada simge ensonra yani fixlerden fln sonra Son düzenleme: 11 May 2014
yağcı' Alıntı: sıteyue gırdım hıc ugrasılcak gbı gelmedı eskı sısteme devam edeyım ben en ıysıısımge dosyasını nasıl en son kurcam pekı dıgerlerıde aynımı byle Genişletmek için tıkla ... sıralamada simge ensonra yani fixlerden fln sonra
mks740 Üye Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba? mks740' Alıntı: Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba? Genişletmek için tıkla ... Mùzik çalar falan da eski tip..
Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba? mks740' Alıntı: Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba? Genişletmek için tıkla ... Mùzik çalar falan da eski tip..
cici60 Üye Konu Sahibi mks740' Alıntı: Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba? Mùzik çalar falan da eski tip.. Genişletmek için tıkla ... hangisini kurdun kardeş linki ismi söyle
mks740' Alıntı: Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba? Mùzik çalar falan da eski tip.. Genişletmek için tıkla ... hangisini kurdun kardeş linki ismi söyle
mks740 Üye cici60' Alıntı: hangisini kurdun kardeş linki ismi söyle Genişletmek için tıkla ... V5 I kurdum. Daha sonra fixi kurdum. Sonra verdiğin s5 modları kurdum. En sonda da simgeleri kurdum.
cici60' Alıntı: hangisini kurdun kardeş linki ismi söyle Genişletmek için tıkla ... V5 I kurdum. Daha sonra fixi kurdum. Sonra verdiğin s5 modları kurdum. En sonda da simgeleri kurdum.
cici60 Üye Konu Sahibi mks740' Alıntı: V5 I kurdum. Daha sonra fixi kurdum. Sonra verdiğin s5 modları kurdum. En sonda da simgeleri kurdum. Genişletmek için tıkla ... dn3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız v5 Dn3 v5 fix 2 simgeleri kurduysan doğru kurduysan açılması gerekir
mks740' Alıntı: V5 I kurdum. Daha sonra fixi kurdum. Sonra verdiğin s5 modları kurdum. En sonda da simgeleri kurdum. Genişletmek için tıkla ... dn3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız v5 Dn3 v5 fix 2 simgeleri kurduysan doğru kurduysan açılması gerekir
mks740 Üye cici60' Alıntı: dn3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız v5 Dn3 v5 fix 2 simgeleri kurduysan doğru kurduysan açılması gerekir Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.
cici60' Alıntı: dn3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız v5 Dn3 v5 fix 2 simgeleri kurduysan doğru kurduysan açılması gerekir Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.