mslkdn283
Üye
Teşekkür ederimwipeleri yap sonra download moda al telefonu odinden stock romu pda sekmesinden seç start yap
Neyin ilk onay sayfası onu anlayamadım ben nerde kitleniyor
Teşekkür ederimwipeleri yap sonra download moda al telefonu odinden stock romu pda sekmesinden seç start yap
Neyin ilk onay sayfası onu anlayamadım ben nerde kitleniyor
Geçmiş olsun mikro usb portunun bulunduğu kart bozuk muhtemelen bilgisayara baglanilamiyordurArkadaşlar benim bir sorun daha var. Telefonu şarja takıyorum 2-3 dk sonra yuva bağlandı diye bir bildirim geliyor şarjı kesiyor. Sonra telefonla konuşurken yuva bağlandı diyor ve konuşmayı hoparlöre veriyor. Çözüm lütfen.
Yani arada bir görmeme oluyor ama sık değil. Çözümü ne pekiGeçmiş olsun mikro usb portunun bulunduğu kart bozuk muhtemelen bilgisayara baglanilamiyordur
Ama otg kablosunu bağlarken hiç sorun olmuyorYani arada bir
Yani arada bir görmeme oluyor ama sık değil. Çözümü ne peki
Hayır bende yarım sn sürmeden ekran geliyorkilit tuşuna bastığımda yaklaşık 2 saniye sonra ekran yanıyor. Bu sorun sadece ben de mi var acaba? Çözümü var mı?
ne yapabilirim acaba sorun için?Hayır bende yarım sn sürmeden ekran geliyor
Ben geliştirici seçeneklerinde animasyon vs sürelerini 0.5 snye düşürdüm biraz hızlandı gibi. Sizde yapın belki çözüm olyr.Bir sorun daha: daha önce marketten indirdiğim oyunlar için şimdi bu uygulama ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözümü nedir bunun. Örnek real racing 3. Bende yedegi vardı kurdum güncelleme var diyor açıyorum ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözüm nedir?ne yapabilirim acaba sorun için?
Peki maliyeti hakkında bir fikriniz var mı? Garanti dışı telefon.Porttun bulunduğu kart değiştirilmesi sorunu düzeltir
ben garantiye değiştirdim garantiden yaptılar sonra eğer garanti dışı olsaydı ne kadardı para verecektim dedim 70 tl demiştiBen geliştirici seçeneklerinde animasyon vs sürelerini 0.5 snye düşürdüm biraz hızlandı gibi. Sizde yapın belki çözüm olyr.Bir sorun daha: daha önce marketten indirdiğim oyunlar için şimdi bu uygulama ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözümü nedir bunun. Örnek real racing 3. Bende yedegi vardı kurdum güncelleme var diyor açıyorum ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözüm nedir?
Peki maliyeti hakkında bir fikriniz var mı? Garanti dışı telefon.
/system/etc/ altında bulunan hosts dosyasının adını değiştirip/yada dosyanın yedeğini alıp silip tekrar dener misin?Bir sorun daha: daha önce marketten indirdiğim oyunlar için şimdi bu uygulama ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözümü nedir bunun. Örnek real racing 3. Bende yedegi vardı kurdum güncelleme var diyor açıyorum ülkenizdedesteklenmiyor diyor. Çözüm nedir?
Deneyince sonucu buraya yazacagım/system/etc/ altında bulunan hosts dosyasının adını değiştirip/yada dosyanın yedeğini alıp silip tekrar dener misin?
Dosya adını değiştiriyorum sonra tekrar system/etc ye girince isim düzelmiş oluyor. Silince de tekrar girince dosya geri geliyorDeneyince sonucu buraya yazacagım
Normal bence benimde öyle olduMerhabalar paylaşım için teşekkürler bir problem yaşamadım süper.
Ram kullanımında bir problem var sadece 1.24 lerde normalmi sizce yoksa benim cihazdamı sorun ?
Bu ram kullanımını düşürmenin bir yolu varmı yavaşladı çünkü cihaz.
Aydınlatırsanız çok sevinirim@serdar_gs
Normal bence benimde öyle olduMerhabalar paylaşım için teşekkürler bir problem yaşamadım süper.
Ram kullanımında bir problem var sadece 1.24 lerde normalmi sizce yoksa benim cihazdamı sorun ?
Bu ram kullanımını düşürmenin bir yolu varmı yavaşladı çünkü cihaz.
Aydınlatırsanız çok sevinirim@serdar_gs