[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

underworld20

Üye
Bu romda ki sıkıntı kalem çıkarıldığı zaman mesaj girince otomatik kalemle yazma bölümü gelirdi ben ayarlardan bunun için olan bölüme tik attım yinedeotomatik gelmiyor ben Manuel kalemle yaz kısmına geliyorum klavyedenyani elyazısı tanıma modu açık dahi olsa Manuel olmadan kendisi otomatik et yazısı Moduna almıyor.

cemilsadri

cemilsadri

Üye
romu kurmaya başladıgımızda install zip dediğimde romu yuklemeye başlıyor sonra secenekler geliyor ondan sonra rom u onaylamak için gelen sayfada next dediğimde kilitleniyor
bu arada 3.2v yuklemeye calısıyorum

Son düzenleme:
aşikar53

aşikar53

Üye
bu rom bende çok sıkıntı çıkardı bi hata mı yaptım yoksa herkez de mi aynı telofon kasıl kasıl lwl 80 oldu youtube 10 saniyede giriyor rehber 15 sn acaba bi hata mı yaptık varmı bole sorunları olan arkadaşlar

burangokhan

Üye
Arkadaşlar benim bir sorun daha var. Telefonu şarja takıyorum 2-3 dk sonra yuva bağlandı diye bir bildirim geliyor şarjı kesiyor. Sonra telefonla konuşurken yuva bağlandı diyor ve konuşmayı hoparlöre veriyor. Çözüm lütfen.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar benim bir sorun daha var. Telefonu şarja takıyorum 2-3 dk sonra yuva bağlandı diye bir bildirim geliyor şarjı kesiyor. Sonra telefonla konuşurken yuva bağlandı diyor ve konuşmayı hoparlöre veriyor. Çözüm lütfen.
Geçmiş olsun mikro usb portunun bulunduğu kart bozuk muhtemelen bilgisayara baglanilamiyordur

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Porttun bulunduğu kart değiştirilmesi sorunu düzeltir

• Beğen
Tepkiler: burangokhan
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

• Beğen
mks740

mks740

Üye
kilit tuşuna bastığımda yaklaşık 2 saniye sonra ekran yanıyor. Bu sorun sadece ben de mi var acaba? Çözümü var mı?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

burangokhan

Üye
ne yapabilirim acaba sorun için?
Ben geliştirici seçeneklerinde animasyon vs sürelerini 0.5 snye düşürdüm biraz hızlandı gibi. Sizde yapın belki çözüm olyr.Bir sorun daha: daha önce marketten indirdiğim oyunlar için şimdi bu uygulama ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözümü nedir bunun. Örnek real racing 3. Bende yedegi vardı kurdum güncelleme var diyor açıyorum ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözüm nedir?
Porttun bulunduğu kart değiştirilmesi sorunu düzeltir
Peki maliyeti hakkında bir fikriniz var mı? Garanti dışı telefon.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben geliştirici seçeneklerinde animasyon vs sürelerini 0.5 snye düşürdüm biraz hızlandı gibi. Sizde yapın belki çözüm olyr.Bir sorun daha: daha önce marketten indirdiğim oyunlar için şimdi bu uygulama ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözümü nedir bunun. Örnek real racing 3. Bende yedegi vardı kurdum güncelleme var diyor açıyorum ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözüm nedir?
Peki maliyeti hakkında bir fikriniz var mı? Garanti dışı telefon.
ben garantiye değiştirdim garantiden yaptılar sonra eğer garanti dışı olsaydı ne kadardı para verecektim dedim 70 tl demişti
Bu sorun bi aralar bendede olduğu için baya google araştırması yaptım genelde su temasından kaynaklanıyor

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
Bir sorun daha: daha önce marketten indirdiğim oyunlar için şimdi bu uygulama ülkenizde desteklenmiyor diyor. Çözümü nedir bunun. Örnek real racing 3. Bende yedegi vardı kurdum güncelleme var diyor açıyorum ülkenizdedesteklenmiyor diyor. Çözüm nedir?
/system/etc/ altında bulunan hosts dosyasının adını değiştirip/yada dosyanın yedeğini alıp silip tekrar dener misin?

bLnmz

bLnmz

Üye
Root explorer yada solid explorer ile dener misin?

frterk

frterk

Üye
Merhabalar paylaşım için teşekkürler bir problem yaşamadım süper. :worshippy::thumbup:
Ram kullanımında bir problem var sadece 1.24 lerde normalmi sizce yoksa benim cihazdamı sorun ?
Bu ram kullanımını düşürmenin bir yolu varmı yavaşladı çünkü cihaz.
Aydınlatırsanız çok sevinirim :sos @serdar_gs

mslkdn283

mslkdn283

Üye
Merhabalar paylaşım için teşekkürler bir problem yaşamadım süper. :worshippy::thumbup:
Ram kullanımında bir problem var sadece 1.24 lerde normalmi sizce yoksa benim cihazdamı sorun ?
Normal bence benimde öyle oldu

mslkdn283

mslkdn283

Üye
Normal bence benimde öyle oldu