[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

underworld20

Üye
Arkadaşlar ben v3.2 kurdum ilk basta akilli duraklatma ozelligi calisiyodu sonra daha calismadi ozelligi aciyorum tum ayarlari yapiyorum ilk basta calisan ozellik simdi calismiyor deli olacagim isik desem isigi yeterli ortamda yapiyorum kendi icindeki videolarda kendi playeri ile yapiyorum tam denildigi gibi ama calismiyor artik ya illa yeniden mi rom atmam lazim?Yardimci olirsaniz sevinirim.

yağcı

Üye
Benimde kendi kendine giden gelen msjlar büyümüş bi ayarinida bulamadım buyutecle bakiyrmusum gbi ayni :DAkilli duraklatma bnmde az once calismadi ayarini bu kapat ac dene bnm duzeldi

profis2

Üye
beyler video oynatıcı açılırken durduruldu hatası veriyor nedne

underworld20

Üye
Wipe cache yaptim kardes kapadim actim yine ayni benim biraderin note 2 sinede bu romu attimondada ilk calisiyordu bir anda calismamaya basladi ha cok onemli olmazsa olmaz bi ozellik degil ama boyle bi ozellik varken calisirken bir anada neden calismaz onu anlamadim yardimlarinizi bekliyorum.Kardes mes@jlarinin buyuk olmasi 4.3 ile gelen bi ozellik mesajlara gir bi mesaaj ac ses kismaya bas kuculur seskl acmaya basmissindir sen garanti yazilarda buyumustur ama bunu yaparken muzik calar ve video oynatici kapali olsun yoksa yaziyi buyutecegine sesi acip kapiyo.

profis2

Üye
beyler ben romu kurmayı başardım nihayet fakat ben nasıl temassız kontrolü aktif etcem ediyorum fakat çalışmıyor?

yağcı

Üye
Bnde mesjlarn onbelligni ve verisini silerek duzelttim :D o ozelligi bilmiyrdum smdi öğrendim sn syleyince denedim orayla byuyr kuculuyr saol.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
beyler ben romu kurmayı başardım nihayet fakat ben nasıl temassız kontrolü aktif etcem ediyorum fakat çalışmıyor?
temassız kontrol Note 2 yok siz temassız komutu açacaksınız temazsız kontrol sadece s4 ve note 3 deki sensörle olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: profis2

profis2

Üye
Anladım kardes birde bu sarı olma sorunu var 2 saati sarı oluyor yüzde 50dr daha dar olma biçimi ac

profis2

Üye
onu nasıl yapıcam kardeş ?

profis2

Üye
kardeş togle nedir nasıl yeni togle yüklicem?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben 4.3 için 2.0 Ghz OC kerneli buldum !!!

• Beğen
Tepkiler: nazmi28

profis2

Üye
pil logosu ayarlardan cihaz hakkında ordanmı?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

• Beğen
Tepkiler: profis2

profis2

Üye
birşey çıkmıyor kardeş?

Anil-D

Anil-D

Üye
Rom yuklumu yüklu ise cikar