[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

emrdmr

Üye
ben beş altı kez kurulum yaptım o ara ısındığını fark ettim tüm uygulamaları atarken. şu an bir günlük kullanım üzerine telefon stabil durumda hiçbir sıkıntısı yok. buz gibi şu an baktım da. Güç Tasarrufu modunu açıver aşırı zorlamasın telefonu kilitlendiğinde programlar. ben bu güne dek bir tane ısınan Note 2 gördüm o da paso servise gidiyordu, eski HP Laptop'lar gibiydi meret :D

v3.1 kurdum doğrudan ben. henüz takılma bile yapmadı. dene bakalım.

evet meosenturc hocam 3.1 i kurdum dediğiniz gibi sonradan telefonu kullandım ısınma problemi gitti fakat şimdi şöyle bir sıkıntı var, telefon 5 saattir açık güncelleme sırasında %85 şarj vardı şimdi şarjım %29
ekran pilin %19 unu yemiş, enteresan olan 'ındex service' diye bir şey yazıyor bu da %21 şarj yemiş

sizce bu ındex service nedir hocam ekrandan bile çok şarj yiyor,?e posta durduruldu diyor bir de eposta verilerini sil demişsiniz bununla alakalı mı acaba nerden yapıyoruz onu hocam

Buhara15

Üye
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Email verilerini ayarlardan uygulamalara oradan hepsi kısmından emaile girip ön bellek ve verileri siliyorsunuz sonra telefonu yeniden başlatın

Berk E.

Üye
3.1.1 i kurdum Google Play hata veriyor acilmiyoda hep kapandi uyarisida veriyo dondurdum cozumu yokmu bunun ?

tefecı

Üye
Hersey guzel ama ram komple gidiyor nereye kayboluyo anlamadim

emrdmr

Üye
evet meosenturc hocam 3.1 i kurdum dediğiniz gibi sonradan telefonu kullandım ısınma problemi gitti fakat şimdi şöyle bir sıkıntı var, telefon 5 saattir açık güncelleme sırasında %85 şarj vardı şimdi şarjım %29
ekran pilin %19 unu yemiş, enteresan olan 'ındex service' diye bir şey yazıyor bu da %21 şarj yemiş

sizce bu ındex service nedir hocam ekrandan bile çok şarj yiyor,?e posta durduruldu diyor bir de eposta verilerini sil demişsiniz bununla alakalı mı acaba nerden yapıyoruz onu hocam

hocam peki bu 'ındex service' olayı nedir bilginiz var mıbunu da kontrol ettim herhalde yükleme ile ilgili bir durumdu şuanda görünmüyor, teşekkürler..s pen i ekran yaklaştırıp tus basılınca şu yuvarlak çıkmıyor onun uygulaması fark lı mı acaba üstadlarair command çalışmıyor arkadaşlar bi fikri olan var mı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Air command çalışıyo ayarlardan aktif etmen gerek daha sonra kalemi ekrana dokundurken tuşunada basıyosun çok basit

bLnmz

bLnmz

Üye
Ayarlarda kontrollere gel. Temassiz kontrolu aktif et hocam.

mks740

mks740

Üye
S-health düzgün çalışıyor mu sizde? Bende adım sayısı 0 da hep. Hiç ilerlemiyor..

emrdmr

Üye
Air command çalışıyo ayarlardan aktif etmen gerek daha sonra kalemi ekrana dokundurken tuşunada basıyosun çok basit

Ayarlarda kontrollere gel. Temassiz kontrolu aktif et hocam.

denedim hocam çalışmıyor, sadece kalemi çıkarınca 1 kere çalışıyor (kalemi çıkarma seçeneklerinden temassız komut seçince) daha sonra kalemin tuşuna basınca çalışmıyor, temassız kontrol açık, hanımda note 3 var onda şakır şakır peşpese basıyorum açılıyor, fakat benim telefonda çalışmıyor neden anlamadım :( bu arada S-health da çalışmıyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
S-Health bilmiyorum ama Air Command sorunsuz çalışıyo bu konuda sıkıntı yok neredeyse tüm custom romlarda Air Command sorunsuz full çalışıyo =)

bLnmz

bLnmz

Üye
denedim hocam çalışmıyor, sadece kalemi çıkarınca 1 kere çalışıyor (kalemi çıkarma seçeneklerinden temassız komut seçince) daha sonra kalemin tuşuna basınca çalışmıyor, temassız kontrol açık, hanımda note 3 var onda şakır şakır peşpese basıyorum açılıyor, fakat benim telefonda çalışmıyor neden anlamadım :( bu arada S-health da çalışmıyor
Yazılımı komple kaldır Wipeları yaparak. Sıfırdan kurulum yap. Bendede note 2 var. Temassız kontrol takır takır çalışıyor :)

mks740

mks740

Üye
S-Healthi çalıştırabilen yok mu?

asra41

Üye
herşey güzel işte bu temazsız kontrol dokunma temazsız gezinme çalışmıyor ne yapabilirim??temazsın konrol temassız gezinme sorununu çözseniz

Buhara15

Üye
herşey güzel işte bu temazsız kontrol dokunma temazsız gezinme çalışmıyor ne yapabilirim??temazsın konrol temassız gezinme sorununu çözseniz
Gardaş spen aç ayarlardan kalem çıkarılırken tercihini temassız kontrol yap...

bLnmz

bLnmz

Üye
herşey güzel işte bu temazsız kontrol dokunma temazsız gezinme çalışmıyor ne yapabilirim??
Hocam yazılımı komple kaldırın. Sıfırdan kurulum yapın sorununuz düzelecektir. Şahsen aynı yazılım ile ben kullanıyorum.

asra41

Üye
Hocam yaptığınızı yaptım sorun aynı tüm uygulamalar çalışıyor tek o temassız gezinme çalışmıyor

EricNorthman

Üye
S.a. kardeşim bu garantiyi götürüyor ya. stock rom yukleyince geri geliyor mu. tabi sayacı sıfırladıktan sonra. Knoxd falan sorun çıkarıyor diye duymuştum doğru mu

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellendi
S.a. kardeşim bu garantiyi götürüyor ya. stock rom yukleyince geri geliyor mu. tabi sayacı sıfırladıktan sonra. Knoxd falan sorun çıkarıyor diye duymuştum doğru mu
Stocka dönüşten sonra garanti devam

EricNorthman

Üye
hmm yani sayacı sıfırladık stock yaptık sıkıntı kalmıyor. peki sağol kardeşim :)