gablocu
Üye
Knox falan varmı telefonda? Sızıntı mj9 sürüm gibi görünüyor. Note 3 özellikleri için bu romu veya mk9-ml3-ml4 gibi son çıkan romlar üzerine note 3 mod paketini kurmalısın.
Neyi yükleyeceksin ne yapacaksın bir zahmet 1. sayfayı aç nasıl kurulur kısmına bakEvet knox var, sürüm bilgileri Galaxy Note 2 N7100 - [4.3][mk4] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team) | Sayfa 23 şuradaki gibi. Önce neyi yüklemeliyim sonra hangisini? ve cihaz garanti dışına çıkacak mı?
Serdar hocam biraz zahmet ettim orayı kaç defa okudum zaten ama orda normal note 2 (4.3 olmayan) ye nasıl kurulacağı anlatılıyor yanılmıyorsam bende jelly bean 4,3 yüklü bunun üzerinemi kuruluyor yoksa hiç fark etmiyormu aynı işlemler yeniden yapılıyor mu?Neyi yükleyeceksin ne yapacaksın bir zahmet 1. sayfayı aç nasıl kurulur kısmına bak
Serdar hocam biraz zahmet ettim orayı kaç defa okudum zaten ama orda normal note 2 (4.3 olmayan) ye nasıl kurulacağı anlatılıyor yanılmıyorsam bende jelly bean 4,3 yüklü bunun üzerinemi kuruluyor yoksa hiç fark etmiyormu aynı işlemler yeniden yapılıyor mu?
4.3 stock rom kurmuşsun o yüzden orada yazılanların hepsini sırasıyla yapmak zorundasın. 4.3 custom rom kullansan ha sadece wipe data yap sonra kur derdim ama stock kullanıyorsunSerdar hocam biraz zahmet ettim orayı kaç defa okudum zaten ama orda normal note 2 (4.3 olmayan) ye nasıl kurulacağı anlatılıyor yanılmıyorsam bende jelly bean 4,3 yüklü bunun üzerinemi kuruluyor yoksa hiç fark etmiyormu aynı işlemler yeniden yapılıyor mu?
Eksik birşeyler olmalı kardeşim.merhaba arkadaşlar bu romu kurdum sorunsuz kullanıyorum fakat root bozulmuş sanırım.nasıl yeniden rootlarım.
videodaki gibi yaptım ama sonuç değişmedi. yani supersu görünmüyo bende.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurulum başarılı tamamlanmamış demekki note 2 ekranı çabuk geçer fakat samsung ekranında 3-4 dk bekler ilk kurulumdaselam bende bu romu anlatıldıgı gbı kurdum fakat telefon note 2 ekranında kaldı 10 15 dkıkadır acılmadı napabılırm yada daha beklemekmı gerekıyor.
recovery moda gelip scripti uygulayıp baştan kurmak sırası ilepeki şimdi ne yapmayılım
Şimdi sen bi kez daha dene aga olması lazım. Olmassa ona göre bakalım.yazılanlar gibi yaptım cwm mesünden hafıza kartının ıcınden zipi sectım yuklemeyı yaptı sonra herhangı bı tusa bas geldı gerı geldım reboot system now dedım yenıden baslasın dye snra sonuc bu serdar.
reboot now dedikten sonra yes su/binary gibi olanı seçme en alttan no go back ne varsa ona tıkla yeniden başlaryenıden kurdum romu kurduktan sonra nerden cıkıs yapayım ben yenıden baslat dedgm ıcınmı acaba acılmıyor
1- Recovery moda alın ve v3.1 versiyonu kurun.scripti yap demıssın onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?