4.3 Cm10.2 Rom

Sponsorlu Bağlantılar

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
4.3 Cm10.2 Rom
arkadaşlar ben 4.3 sürümlü ne kadar rom kurduysam olmadı hiç açılmadı ama 4.2.2 sen 5 olan tüm romları kurunca açıyor ama cm10.2 kurunca özellikle 4.3 sürümlü olanları hiç açmıyor şuan team venom takımının viperx 4.2.2 4.0.5 sürümünü kullanmaktayım romdan memnunum ama 4.3 geçmek istiyorum fakat olmuyor telefonum htc one x

burhankoxp22

Üye
kardeş romun boot .img dosyasını romu kurmadan önce bootloaderden flaşlamayı yapıyomusun

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
tabikide ama romu kuruyorum acilma ekrani geliyor romun adi yaziyor ama acilmiyor oyle kaliyor normalde rom kurulunca acilmasi gerek ama olmuyor boot.img zaten sebeke icin flashlaniyor baska getirisi yok rom kurmada acemi degilim ne kadar 4.3 surumlu rom kurduysam tel acilmadi ama 4.2.2 olan romlarin hepsini kurdum aciliyor suanda zaten viperx 4.2.2 olan surumunu kullaniyorum

Invoke

Invoke

Üye
Nasıl başka getirisi yok? Kerneliniz uyumlu değilse o açılış ekranında kalırsınız öyle...

emreli01

emreli01

Üye
Şu symbian da yazilim yükleme ne kadar kolaydi android te hiç anlamıyorum :(

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Yani diyorsunki kernel uyumlu değilse rom açılmaz çünkü ben zaten boot.img flashliyorum ona rağmen açmıyor bi bu işi çözemedim

Invoke

Invoke

Üye

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Hayır diyorum ilk kez kurmuyorum siralamam böyle 1.factory reset 2.wipe cache 3.format/cache-data-system 3.wipe dalavik cache yapıp romu kuruyorum ama açılmıyor

Invoke

Invoke

Üye
Hayır diyorum ilk kez kurmuyorum siralamam böyle 1.factory reset 2.wipe cache 3.format/cache-data-system 3.wipe dalavik cache yapıp romu kuruyorum ama açılmıyor

Anladım, sorunun çözümünü bilemedim. :/

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı yicem 4.2.2 boot.img flashliyorum romu kuruyorum açıyor ama 4.3 boot.img flashliyorum ama açılmıyor sinir oldum

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
bu rom ya da diğerleri hiç farketmez 4.3 olan hangi romu kurduysam açılmadı

Invoke

Invoke

Üye
  1. S-Off your device (Do this before RUU'ing and it will not wipe your /sdcard).
  2. .
  3. Flash a custom recovery (TWRP/CWM).
  4. Download latest nightly from .
  5. Locate 4.3.0 Gapps via a quick Google search.
  6. Wipe factory/data reset in recovery before installing CM10.2 (unless you are already on a CM10.2 build).
  7. Reboot into recovery and install nightly and gapps.

Bu yazanları tam olarak yaptın mı?

Çok garip ya ben bulamadım, forumda yok mu htc one x'ine 4.3 romu kuran?? :megafon:

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Sadece ruu yapmadım daha doğrusu nasıl yapılıyor anlamadım şunu türkçe yapabilirmisin

Invoke

Invoke

Üye
Neyi türkçe yapayım? Basınca .exe uzantılı bir şey indiriyor.

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Evde bakarım artık yine olmazsa isyan :bann:

Üst Alt