4.3.1 jailbreak kullanıldı test edildi çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

birmot

birmot

Üye
yaptım oldu once cydaı calısmadı sonra ıbooty yaptım calıstı ama uygun programları yuklıcektım bulamadım upte de baktım 7 uygulama var yukledım cıhaz kapadı :/ acılmadı sonra ben yedınden yukledım sımdı tekrar tekrar denıyorum ama bı yerde hata yapıyorum sz nasıl olması gerektıgını soylersenız ıyı olur :)

cihaz elmada kalıyosa tekrar kırmana gerek yok cihaz bilgisayara bağlıyken dfu moda al ve tekrar ibooty yap zaten ibootinin amacı bu bu yüzden bağımlı deniyo bu jailbreake.

omann

Üye
arkadaşlar burdan indire bilirsiniz.

link:
ipad versiyonu:
iphone 4 versiyonu:
iphone 3gs versiyonu:
ipod touch 3g versiyonu:
ipod touch 4g versiyonu:

bunlardan cihazınıza uygun olanı indirip yukarıdaki uygulamayla Custom Firmware yapın.

--------------- Ekleme ---------------

ben bu dosyaları 1-2 farklı siteden bir kaç kere indirdim zip li dosyayı actıgım zaman içinde ipsw uzantılı dosya yerine bir sürü dosya cıkıyor. ne yapmam gerekiyor. yardım lütfen

burdan bak öğren:http://www.maxicep.com/iphone-deste...n-jailbreak-nedir-videolu-anlatim-310570.html

ben bu dosyaları 1-2 farklı siteden bir kaç kere indirdim zip li dosyayı actıgım zaman içinde ipsw uzantılı dosya yerine bir sürü dosya cıkıyor. ne yapmam gerekiyor. yardım lütfen

corsairden

corsairden

Üye
SAYIN MODERATÖRLER:
exmurat adlı arkadaşın üyeliğinin iptalini talep ediyorum. Asparagas konu açıp milleti heveslendirip oyalamıştır kendisi. Bir haftadır söylediğinii yapmamıştir.

exmurat

exmurat

Üye
    Konu Sahibi
SAYIN MODERATÖRLER:
exmurat adlı arkadaşın üyeliğinin iptalini talep ediyorum. Asparagas konu açıp milleti heveslendirip oyalamıştır kendisi. Bir haftadır söylediğinii yapmamıştir.
hocam ne alakası var hotfile premier üyeligimiz var programı update ettik ama boyutu büyük yaklaşık 800 mb program çalıştıgımız iş yerindeki pcde kaytlı duruyor update sorunu yaşıyoruz.ayrıca bir çok arkadaşımızda olayın ne kadar açık ve net oldugunu anlatmışdır.zaten gerekli sitelerdede bulabilirdin kardeş araştırmacı olsaydın.kimseyi oyaladıgımız filanda yok jailbreak sistemi harika çalışıyor şuan kardeşim kullanıyor.sadece cihaz kapanırsa bilgisayarla ve programla acabilirsin telefonu araştırırsan bulursun.fırsat buluyoruz update icin ama burası bir iş yeri oldugu icin update zamanı cok uzun sürüyor.bu kadarını hesaba katmamıştık 5 saatten fazla sürdü %50 sini yükledi sayfa dondu yani kardeş programlar zipli bir update kaldı onun icinde milleti üzme zaten laf olsun diye yazsak neden konu açalım forumda sorardık bizde.saatlerimizi verdik araştırmak icin bilip bilmeden yorum yapma corsairden

----------Eklendi @ 11:35:36 ---------- Yazıldı @ 11:32:24 ----------

arkadaşlar ayrıca birşey söyleyecegim normalde iphone cihazlar ipsw dosyasını zip olarak görmüyor ama zip veya rar dosyasının uzantısını ipsw yaptıgınızda itunesden gösterebilirsiniz.aklınızda bulunsun

Üst Alt