Bysalih41 Üye ConnorKenway' Alıntı: 1.3.0 dan ota ile bunu guncellememiz mumkunmu Genişletmek için tıkla ... D.A.R.K.O' Alıntı: hocam upload edebildinmi Genişletmek için tıkla ... evet usta ne durumda
ConnorKenway' Alıntı: 1.3.0 dan ota ile bunu guncellememiz mumkunmu Genişletmek için tıkla ... D.A.R.K.O' Alıntı: hocam upload edebildinmi Genişletmek için tıkla ... evet usta ne durumda
eren2934 Üye Konu Sahibi ConnorKenway' Alıntı: 1.3.0 dan ota ile bunu guncellememiz mumkunmu Genişletmek için tıkla ... 1.3.0 dediğiniz başka bir rom. Rom konuya eklendi.
ConnorKenway' Alıntı: 1.3.0 dan ota ile bunu guncellememiz mumkunmu Genişletmek için tıkla ... 1.3.0 dediğiniz başka bir rom. Rom konuya eklendi.
Mücteba Üye eren2934' Alıntı: 1.3.0 dediğiniz başka bir rom. Rom konuya eklendi. Genişletmek için tıkla ... deniyeceğim eren2934' Alıntı: 1.3.0 dediğiniz başka bir rom. Rom konuya eklendi. Genişletmek için tıkla ... deniyeceğim
eren2934' Alıntı: 1.3.0 dediğiniz başka bir rom. Rom konuya eklendi. Genişletmek için tıkla ... deniyeceğim eren2934' Alıntı: 1.3.0 dediğiniz başka bir rom. Rom konuya eklendi. Genişletmek için tıkla ... deniyeceğim
Bysalih41 Üye goodhead64' Alıntı: Whatsappı yapma gibi bi çözüm yolu falan vramı ? Genişletmek için tıkla ... Tam olarak anlamadim ne demek istediginizi
goodhead64' Alıntı: Whatsappı yapma gibi bi çözüm yolu falan vramı ? Genişletmek için tıkla ... Tam olarak anlamadim ne demek istediginizi
Mücteba Üye goodhead64' Alıntı: Whatsappı yapma gibi bi çözüm yolu falan vramı ? Genişletmek için tıkla ... whatsapp plusu kullan
goodhead64' Alıntı: Whatsappı yapma gibi bi çözüm yolu falan vramı ? Genişletmek için tıkla ... whatsapp plusu kullan
Mücteba Üye usta kernelde bıgmem yokkardesim bugun honexup7 kernel+turboboost yukledim resmen telefon uctu angrybirts go sifir kasma
usta kernelde bıgmem yokkardesim bugun honexup7 kernel+turboboost yukledim resmen telefon uctu angrybirts go sifir kasma
hasaneness Üye D.A.R.K.O' Alıntı: usta kernelde bıgmem yokkardesim bugun honexup7 kernel+turboboost yukledim resmen telefon uctu angrybirts go sifir kasma Genişletmek için tıkla ... Sarji nasil?
D.A.R.K.O' Alıntı: usta kernelde bıgmem yokkardesim bugun honexup7 kernel+turboboost yukledim resmen telefon uctu angrybirts go sifir kasma Genişletmek için tıkla ... Sarji nasil?
scope_123 Üye hasaneness' Alıntı: Sarji nasil? Genişletmek için tıkla ... honexup7 normalde sarj ağırlıklı kerneldir ama...
hasaneness' Alıntı: Sarji nasil? Genişletmek için tıkla ... honexup7 normalde sarj ağırlıklı kerneldir ama...
Mücteba Üye Bysalih41' Alıntı: Normal Genişletmek için tıkla ... honex7up bence hurtsky gore daha iyi hem performance hemde şarz bakimindan
Bysalih41' Alıntı: Normal Genişletmek için tıkla ... honex7up bence hurtsky gore daha iyi hem performance hemde şarz bakimindan
Bysalih41 Üye D.A.R.K.O' Alıntı: honex7up bence hurtsky gore daha iyi hem performance hemde şarz bakimindan Genişletmek için tıkla ... Denemedigim icin bilmiyorum ama hakli olabilirsin
D.A.R.K.O' Alıntı: honex7up bence hurtsky gore daha iyi hem performance hemde şarz bakimindan Genişletmek için tıkla ... Denemedigim icin bilmiyorum ama hakli olabilirsin
Mücteba Üye Bysalih41' Alıntı: Denemedigim icin bilmiyorum ama hakli olabilirsin Genişletmek için tıkla ... cm11 yeni surumu gelene kadar bu rom yoksa kitkati hicbiseye degismem
Bysalih41' Alıntı: Denemedigim icin bilmiyorum ama hakli olabilirsin Genişletmek için tıkla ... cm11 yeni surumu gelene kadar bu rom yoksa kitkati hicbiseye degismem
Bysalih41 Üye D.A.R.K.O' Alıntı: cm11 yeni surumu gelene kadar bu rom yoksa kitkati hicbiseye degismem Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle cm11
D.A.R.K.O' Alıntı: cm11 yeni surumu gelene kadar bu rom yoksa kitkati hicbiseye degismem Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle cm11