4.0.1 sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alagondar

Üye
    Konu Sahibi
4.0.1 sorunu acil yardım
merhaba
iphone 3G mi 3.0.1 den 4.0.1 e upgrade ettim. fakat bundan sonra müzik ve videolarım açılmamaya başladı.
videoya bastığımda iphone bunu oynatamıyor diyor. müziklerde ise tekrar listeye geri atıyor. kendi eklediğim melodide çalışmıyor.
upgrade yaptıktan sonra itunes backup ile uygulama, video ve müzikleri tekrar telefona yükledi, ama upgrade ile gelen yeni ikonlarda bundan sonra yok oldu
sync yapmayı denemek istemiyorum, çünkü telefondaki birçok video ve müzik library de yok. bunları telefona sharepod ile atıyordum.
bana yardımcı olabilirmisiniz? 3.0.1 downgrade etsem düzelirmi acaba?
şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu arada herkes 4.0.1 den sonra 3G lerin çok yavaşladığından şikayet etmiş, bende hiçbir sorun olmadı ama. upgrade hatalı yüklenmiş olabilirmi?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sync yapmaktan başka caren yok

abdullahsalam

Üye
Bende 4.0 kurmustum bi kac sorunu vardi mesela kameradan cekilen bir fotoyu acip cop kutusuna dokundugumda silmiyor ve fotograf kaydediliyor fln yaziyodu.. 2 defa daha yuklesim olmadi geri 3.1.3 e de donemedim shsh kaydim olan pc coktugu icin.. Caresiz 4.0.1 i kurdum sorun halen devam ediyor.. Apple artik amator hatalar yapmaya basladi bunun en buyuk ornegi daha gecenlerde piyasaya cikan iphone4 te goruyoruz.. O kadar buyuk bir firma o kadar gizleye gizleye insanlari heyecanli bir bekleyise tutusturup sonrada gorkemli bir tanotimla piyasaya sundugu telefonun bile anten sorunu cikiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt