djmatrix Üye Konu Sahibi esqalsiz' Alıntı: bu ara n9 ikon moda oldu o sürümde yapsan iyi olur du Genişletmek için tıkla ... yapacaktım da baktım Anna ikondan pek farkı yok o yüzden yapmadım
esqalsiz' Alıntı: bu ara n9 ikon moda oldu o sürümde yapsan iyi olur du Genişletmek için tıkla ... yapacaktım da baktım Anna ikondan pek farkı yok o yüzden yapmadım
esqalsiz Üye bu kullandığın temiz v42 port da fazla sorun yok sanırım kamera falan sorunsuz yazmışlar sen farklı bir sorunla karşılaştın mi kardeş
bu kullandığın temiz v42 port da fazla sorun yok sanırım kamera falan sorunsuz yazmışlar sen farklı bir sorunla karşılaştın mi kardeş
djmatrix Üye Konu Sahibi esqalsiz' Alıntı: bu kullandığın temiz v42 port da fazla sorun yok sanırım kamera falan sorunsuz yazmışlar sen farklı bir sorunla karşılaştın mi kardeş Genişletmek için tıkla ... Qt sorununu çözmeye çalışırken kamera sorunuyla karşılaştım da çözdüm sonunda,linklerden biri hazır
esqalsiz' Alıntı: bu kullandığın temiz v42 port da fazla sorun yok sanırım kamera falan sorunsuz yazmışlar sen farklı bir sorunla karşılaştın mi kardeş Genişletmek için tıkla ... Qt sorununu çözmeye çalışırken kamera sorunuyla karşılaştım da çözdüm sonunda,linklerden biri hazır
djmatrix Üye Konu Sahibi esqalsiz' Alıntı: tamam kardsm sagol Genişletmek için tıkla ... ne demek kardeş bir sorun çıkarsa yazarsınız yine de
esqalsiz' Alıntı: tamam kardsm sagol Genişletmek için tıkla ... ne demek kardeş bir sorun çıkarsa yazarsınız yine de
hus.277 Üye djmatrix' Alıntı: Qt sorununu çözmeye çalışırken kamera sorunuyla karşılaştım da çözdüm sonunda,linklerden biri hazır Genişletmek için tıkla ... kardeşim ben n8 kullanıyorum da 5800 oğlumun phoneix ile atamıyormuyum arkadaş jaf ile diyor da phoneix ile sorun olurmu
djmatrix' Alıntı: Qt sorununu çözmeye çalışırken kamera sorunuyla karşılaştım da çözdüm sonunda,linklerden biri hazır Genişletmek için tıkla ... kardeşim ben n8 kullanıyorum da 5800 oğlumun phoneix ile atamıyormuyum arkadaş jaf ile diyor da phoneix ile sorun olurmu
djmatrix Üye Konu Sahibi hus.277' Alıntı: kardeş link hala yok bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... linkler eklendi
hus.277 Üye kardeşim jaf ı kurdum ancak use ını dediğimde CNT tam yeşil olmuyor neden acaba acele cevap lütfen ----------Eklendi @ 22:10:35 ---------- Yazıldı @ 22:09:08 ---------- eğer face yada msn den yada telden yardım ederseniz adres numara verin arayayım ----------Eklendi @ 22:46:43 ---------- Yazıldı @ 22:10:35 ---------- djmatrix' Alıntı: linkler eklendi Genişletmek için tıkla ... kardeşim rofs 3 ten dolayımı cnt yeşil olmuyor bi cevap verseniz sevineceğim
kardeşim jaf ı kurdum ancak use ını dediğimde CNT tam yeşil olmuyor neden acaba acele cevap lütfen ----------Eklendi @ 22:10:35 ---------- Yazıldı @ 22:09:08 ---------- eğer face yada msn den yada telden yardım ederseniz adres numara verin arayayım ----------Eklendi @ 22:46:43 ---------- Yazıldı @ 22:10:35 ---------- djmatrix' Alıntı: linkler eklendi Genişletmek için tıkla ... kardeşim rofs 3 ten dolayımı cnt yeşil olmuyor bi cevap verseniz sevineceğim
hus.277 Üye esqalsiz' Alıntı: anıl ın videosunu bul frumda adam anlatyr wideolu olarak Genişletmek için tıkla ... kardeş linki versene
esqalsiz' Alıntı: anıl ın videosunu bul frumda adam anlatyr wideolu olarak Genişletmek için tıkla ... kardeş linki versene
djmatrix Üye Konu Sahibi hus.277' Alıntı: kardeşim jaf ı kurdum ancak use ını dediğimde CNT tam yeşil olmuyor neden acaba acele cevap lütfen ----------Eklendi @ 22:10:35 ---------- Yazıldı @ 22:09:08 ---------- eğer face yada msn den yada telden yardım ederseniz adres numara verin arayayım ----------Eklendi @ 22:46:43 ---------- Yazıldı @ 22:10:35 ---------- kardeşim rofs 3 ten dolayımı cnt yeşil olmuyor bi cevap verseniz sevineceğim Genişletmek için tıkla ... bu şekilde atabilirsiniz bir sorun çıkmaz ama içiniz rahat etmiyorsa araştırabilirsiniz dediğiniz gibi rofs3 ten olabilir ben bu şekilde attım
hus.277' Alıntı: kardeşim jaf ı kurdum ancak use ını dediğimde CNT tam yeşil olmuyor neden acaba acele cevap lütfen ----------Eklendi @ 22:10:35 ---------- Yazıldı @ 22:09:08 ---------- eğer face yada msn den yada telden yardım ederseniz adres numara verin arayayım ----------Eklendi @ 22:46:43 ---------- Yazıldı @ 22:10:35 ---------- kardeşim rofs 3 ten dolayımı cnt yeşil olmuyor bi cevap verseniz sevineceğim Genişletmek için tıkla ... bu şekilde atabilirsiniz bir sorun çıkmaz ama içiniz rahat etmiyorsa araştırabilirsiniz dediğiniz gibi rofs3 ten olabilir ben bu şekilde attım