3tl'ye Sınırsız İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

tekgöz38

tekgöz38

Üye
hız felan düşmüyo ben normal facebook paketi aldım.1tl olanı alamadım.

---------- Eklendi @ 15:25:23 ---------- Yazıldı @ 15:23:09 ----------

ben denedim olmuyor belli bir süre sonra hız kısıtlaması getiriyor zaten fırsat fb facebook kampanyası oda 100 mb den sonra hız düşürüyor hız kısıtlaması devreye giriyor

hız kısıtlaması olmuyokı ben kullaniyorum.normal facebook paketi aldım.zaten facebook paketini kullanmayacan normal internette takılacan.

Metin MF

Metin MF

Üye
-efşan

-efşan

Üye
Sizi gidileer.:kıskıs:

bigstormx

Üye
Vodafone cepnet paketli hattımı sizin bu yöntemi kullanmak için turkcell'e taşısam pişman olur muyum? Turkcell'e hattımı taşımamı tavsiye ediyor musunuz? bildiğiniz gibi vodafone cepnet paketini yeni üyelikler için kapattı

semihguney

semihguney

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone cepnet paketli hattımı sizin bu yöntemi kullanmak için turkcell'e taşısam pişman olur muyum? Turkcell'e hattımı taşımamı tavsiye ediyor musunuz? bildiğiniz gibi vodafone cepnet paketini yeni üyelikler için kapattı

Turkcell bu açığı kapatabilir . sen bilirsin geçeceksen acele et . yada hiç geçme :hmmm

tekgöz38

tekgöz38

Üye

tavsiye etmem yeni bi hat al daha iyi.

ali0503

ali0503

Üye
Önceden facebook paketi alanlar nasıl yapacak ben alamyorum

ibrdd

Üye
teşekkürler kardeşim

oguzalp44

oguzalp44

Üye
3 gündür sınırsız internet paketim vardı 18 mb kalmıştı iptal ettim fırsat fb aldım onyalandı iptal ettim cepten youtube girdim tahmini 60 mb olunca hız düştü hız düşmeden kullanan vardı 500 mb falan

3rhan336

3rhan336

Üye
konu hemen patlamış :) yalnız facebook paketininde belli bir kotadan sonra hız sınırı var bence faceye fazla takılıpta harcamayın netinizi :)

tekgöz38

tekgöz38

Üye
konu hemen patlamış :) yalnız facebook paketininde belli bir kotadan sonra hız sınırı var bence faceye fazla takılıpta harcamayın netinizi :)

zaten telefonun orjinal taşıyıcısından faceye girince paketten gidiyo.başka bi tarayıcı yükleyince face paketinden mb düşmüyo.:)

Metin MF

Metin MF

Üye
zaten telefonun orjinal taşıyıcısından faceye girince paketten gidiyo.başka bi tarayıcı yükleyince face paketinden mb düşmüyo.:)

Pcye bağlayıp chromedan faceye girsem şimdi paket mi düşer :(

tekgöz38

tekgöz38

Üye

Pcye bağlayıp chromedan faceye girsem şimdi paket mi düşer :(

düşmez diye tahmin ediyorum çünkü ben telden opera mini ile giriyorum faceye face paketi hiç azalmiyo.bence gitmez gitmemesi lazım.

tekgöz38

tekgöz38

Üye

En iyisi pcye Hotspot Shield yüklemek.

---------- Eklendi @ 20:17:44 ---------- Yazıldı @ 20:16:00 ----------

Opera mini kendi serverı ile bağlanıyor çünkü.

o zaman pc ye de opera yükle :) Hotspot Shield bu ne oluyo.?

serbest888

serbest888

Üye
250 mb paketi olanlar ne yapacak bilen var mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt