Metin MF
Üye
Evet kardeşim hemen iptal et . 1 ay boyunca kullanacaksın paketini merak etme . iptal etmezsen her ay otomatik kendini yeniler fiyatı artar olmaz .
Sonra 1 ay bitince ne yapacağız?
Evet kardeşim hemen iptal et . 1 ay boyunca kullanacaksın paketini merak etme . iptal etmezsen her ay otomatik kendini yeniler fiyatı artar olmaz .
Siz böyle yazmaya devam ederseniz turkcell açığı kapatır özelden yardımlaşın uyandırmayın turkcell'i.![]()
İyi oluyor turkcelle . Ne kadar çok kişi bunu öğrenirse o kadar iyi olur bence . hep turkcell mi bizi kazıklayacak 
İnşallah uyanmazİyi oluyor turkcelle . Ne kadar çok kişi bunu öğrenirse o kadar iyi olur bence . hep turkcell mi bizi kazıklayacak
![]()
Uyanmaz diye birşey imkansız sizin bizim gibi bir sürü turkcell çalışanıda bu tarz teknoloji ve telefon forum ve sitelerini takip ediyor bu konular böyle yukarılarda olduğu sürece açık her an kapanabilir.
Şuan bile uyanmış açığı kapatıyor olabilirler daha fazla kullanmak istiyorsanız özelden yardımlaşmanızı tavsiye ederim.
kardeşler benim çalısan cok arkadaşım var ama inanın türkcellde calışanlar türkcell hat kullanmıyor o dereceben buranın muhbirliğini yapacaklarını sanmıyorum rahat olun
tim çalışanı bunu görse kendide şaşırıp yapar
![]()
inşallah dediğin gibi olur. bu arada sende çalıştı mı
işin aslı orda çalışan benim eski 
yok çalıştım denmez bi ara takıldım öyleişin aslı orda çalışan benim eski
anla işte
![]()
Arkadaşın paylaşımı sende işe yaradı mı
Yok ben onu demek istememiştimArkadaşın paylaşımı sende işe yaradı mı
denemedim daha
denemedim daha

Speedtest koyarmisinz