3gs mi yoksa iphone 4 mü beklemeli ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karizmas

karizmas

Üye
    Konu Sahibi
3gs mi yoksa iphone 4 mü beklemeli ?
Merhaba arkadaşlar.İlginizden dolayı öncelikle çok teşekkür ederim.Maddi durumum en üst seviye olarak 1.400 civarı bişey...1aylık bir araştırma yaptım fiyat özellik ve kullanış bakımından.İphone 4 beni özellikleri ile cezbediyor.Ancak iphone 4 beni A4 işlemci ve retina ekranın muazzamlığı ile çekiyor.Ancak iphone 3gs ile arasında uygulama açma konusunda en fazla 1 sn. kadar bir süre oynuyor.Şarj konusunda biraz daha fazla yiyor 3gs.
Size sorum şöyle:
Acaba iphone 5 çıktığında 4 fiyatları 1.400lere yada .1.500lere geriler mi?Şuanda en kötüsü 1.850 tl.Yada hiç beklemeden 3gs almalımıyım...Çok fazla oyun manyağı değilim.Müzik günde en fazla 5 saat dinlerim.Arama günde yarım saati bulabilir.Genel olarak mesajlaşırım günde 250 adet mesaj...internetide trafikl durumu yol saatleri vs..gibi duurmlar için kullanırım...Ayrıca iphonu bir not defteri olarakta kullancağım.Diyeceklerim bu kadar.Siz bana ne önerirseniz? İphone 5 bu arada 12 ekimde çıkacakmış usa da...Bilginize teşekkürler.Ben 2g takibi yapmadım.Acaba birde 3g çıktığında 2g fiyatları nasıl değişti bilgisi olan yada o zamanı hatırlayan varsa paylaşırsa sevinirim...Teşekkürler.görüşmek üzere.
:tşk:

fnldstntn

Üye
Oyunlarf okadar önemli değilde bence 3gs al hem fiyat bakımından daha iyi...

karizmas

karizmas

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlarf okadar önemli değilde bence 3gs al hem fiyat bakımından daha iyi...
Aynen banada öyle geliyor.Ama angry birds gibi oyunları iphoneda tanıdım xD E-kitap özelliğide cabası.Retina ekran ve şarj dışında 1 saniyelik bir fark var diye düşünüyorum...İphone4te önde kamera var görüntülü görüşme için oda zaten iphone 4ten 4 de kullanabiliyorsun..İphone 3gsde zaten arkadaki kamerayı kullanabiliyorsun diye biliyorum 3g için...Kısaca farklar bunlar.Sırf eskidi diye gidip 1.800 bayılmaya gerek yok.Bencede 3gs iyidir diyorum.tabi diğer arkadaşlarında yorumunu almak gerek.

estelrev

Üye
fiyatların çok değişeceğini zannetmiyorum çünkü apple yılda bir telefon sürüyor piyasaya hem iphone sadece bir telefon değil ayrıca bir lüks. donanım ve performans olarak daha üstün telefonlar varken bile en pahalısı iphone.

karizmas

karizmas

Üye
    Konu Sahibi
fiyatların çok değişeceğini zannetmiyorum çünkü apple yılda bir telefon sürüyor piyasaya hem iphone sadece bir telefon değil ayrıca bir lüks. donanım ve performans olarak daha üstün telefonlar varken bile en pahalısı iphone.

Haklısınız lüx denebilir evet.Ama bizim ülkemizde malesef lüx bu.apple store olan ülkelerde 500tlden fazla fiyat varkı var bizde...Bu yüzden lüx...Donanım ve performans olarak sadece samsung telefonlarını aynı kefede ölçebiliriz.Ama dokunmatiği ve sadeliği ile iphonedan yanayım...10 yıldır 20 den fazla telefon kullandım...Ama gerçekten iphoneda taddığımı başka telefonda tadamadım..samsung ve sony ericsondan vazgeçmemin sebebi ise menüleri biraz daha sıradan bence...gereksiz programlara yer verilmemesi gerek bir telefonda...iphoneda herşey bir başlık altında...bu benim görüşüm sadece...Sanırım bütcemi zorlar iphone 4 şuanda :) aradıklarım 3gs tede var zaten...Aldğımda burada yorumları sizler ile paylaşırım.şarj vs...teşekkürler.

gerillaxil

Üye
arkadasım reklam gibi olmasın ama turkcell in bir kampanyası var. gold paket mi ne şu 70 liralık faturalı paketleri olanlara 19.90tl * 24 ay.
3gs alacaksan bu çok cazip bence. 480liraya mal oluyor. tabi bu paketten bulman lazım cevrende. o paketi kullanan birinin adına alırsın telefonu. bütçen sarsılmasın dersen tavsiyemdir

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşım iphone 3gs de kral telefon ama o kadar parayı gözden çıkardıysan nasıl daha yeni bir teknolojiden vazgeçersin
her ne kadar kameraman gibi sürekli görüntü almasanda bir ortamı olsa 3gs nin kamerasıyla görüntü almak var bir de iphone 4 ün hd kamerasıyla harika görüntü almak var işlemci olarak bir snye farkediyo diyosun tamm ona lafım yok ama ekran kalitesi iki telefonu yanyana getir aradaki büyük farkı anlarsın üstelik unutmaki ios 5. vs.. vs.. her yeni çıka iphone modelinde sunulan yazılımın özellikleri yeni modeli %100 desteklerken alt modellere gittikçe özelliklerin tamamını desteklemiyor biraz düz mantıkla anlattım ama

cmlkrc

cmlkrc

Üye
bence 5 i almaya çalış :)

estelrev

Üye
5 çok pahalı gelir. arkadaş 4 bütçemi zorlar diyor. 5 piyasa sürüldüğünde fiyatı en az 3gs'in iki katı olur.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
beklesin o zman 4 te hat kesiliyor anteni sorunlu

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
beklesin o zman 4 te hat kesiliyor anteni sorunlu
zaten en çok bu sorunun dile getirilmesine hayret ediyorum illaki sıkıntılı serisi vardır ama yakın çevremde ve kendi telefonumda çok şükür böyle bir şeye rastlamadım üstelik telefonun tamamını avucumun içine hapsettim tek çubuk yine düşmedi iphone 4 lerde anten problemi var diyolar ama hepsinde öyle bir sıkıntı yok

cmlkrc

cmlkrc

Üye
sen baz istasyonuna çok yakın takılıyosun herhalde kardeş :)

drastee

Üye
Madem sorunsuz bir telefon istiyorsun. iphone 3gs telefonu kampanyalardan alıp, N8'i oğluna kaptırmış bir baba olarak şunu söyleyebilirim. Yaşınız kaç onuda bilmiyorum ama. KUSURSUZ BİR TELEFON İÇİN N8'al, yada önce git benim yapmadığımı yap ve goole'a iphone'un kusurları diye yaz. Sonra karar ver.

pruva

Üye
4iphone 4 kullamıyorum ha kesilmesii yok 3 gs ye daha kullanıslı 5 düsünmuyorum ama belli olmaz gene de

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
sen baz istasyonuna çok yakın takılıyosun herhalde kardeş :)

haklısın iyi çeksin diye baz istasyonunu evimin çatısına bile kurdurdum sıkıntı yaşamıyorum
şuan vandayım baz istasyonlarının yığınla olduğu illerden birinde değilim yani turkcell kullanıyorum ve öyle bir sıkıntım yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt