3gs 4.0.2 aciil sorum war

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Ya arkadasim yok iste neden zorluyorsun sen bu forumda o kdr yazdin cizdin hic mi akil edemedin yurtdisndan gelirken en azindan icinde hat ile gelsin diye.Dusurme imkanin yom shsh kaydi olmazsa olmaz oluyorsada ben bilmiyorum ama bircok kisi senin durumunda eskiden 4.0.1 surumu icin beklediler simdi 4.0.2 icin bekliyorlar sende o kervana katildin snrm.allah kolaylik versin sana

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadasim yok iste neden zorluyorsun sen bu forumda o kdr yazdin cizdin hic mi akil edemedin yurtdisndan gelirken en azindan icinde hat ile gelsin diye.Dusurme imkanin yom shsh kaydi olmazsa olmaz oluyorsada ben bilmiyorum ama bircok kisi senin durumunda eskiden 4.0.1 surumu icin beklediler simdi 4.0.2 icin bekliyorlar sende o kervana katildin snrm.allah kolaylik versin sana

kardes suan denıorm olcak gıbı bıse ıns olur da dıer arkadaslar da faydalanır konusmak kolay benlık bı durum yok hattı calmıslar :hmmm

zrtn

Üye
Sonuca ulaşabildin mi? Aynı dertten muzdaribim..

gokboru23

Üye
shsh kaydını nasıl yapabilirim ? çok acil cvp almam gerek arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar telefonumu 4.0.1. sürümüne indirdim ancak ekranımda no sım card installed yazısı çıkıyor telefona ulaşamıyorum jailbreak için bir ilgilenen olurmu ?

vitalforce

Üye
Arkadaslar merhaba banada yardimci olursaniz cok sevinirim bende iphone 3gs var ve su anda ingilterede kaliyorum sadece O2 hatti ile calisiyor ve su anda 4.0.2 surumu yuklu ben jailbreak yapmak istiyorum.Yukaridaki linkten hosts dosyasini indirmeye calisiyorum fakat bir turlu olmuyor yada ben beceremedim.Rapidshare uyelik te yaptim fakat herseferinde beni 15 dakika bekletip indir diyorum dosyayi fakat herhangi bir sayfa acilmiyor dosyayi nereye yukleyecegime dair bisey gelmiyor yani.Birde ben aktivasyon isini su anda kullandigim orjinal O2 kartimla yapabilirmiyim cevap verirseniz cok sevinirim paylasimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt