3gs 4.0.2 aciil sorum war

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
3gs 4.0.2 aciil sorum war
arkdslar bıse sorcm yenı bı 3gs aldm ben danımarka uretımı ama kayıtettırdım suan 4.0.2 yaptım hattı taktrdm actm ama unlock war telefonda jb cıkmadıgı ıcın ole kaldı tel sımdı downgrade yapsam tel yıne hattı ıstermı recoverymode dan cıkınca ? :ah

--------------- Ekleme ---------------

hay arkadas downgrade de olmuyor

atakax

atakax

Üye
4.0.1 e düşürmen gerek 4.0.2 jailbreak çıkana kadar işine yaramaz yoksa

4.0.1 fw sini indir shift e basarak restore de oradan 4.0.1 fw sini seç olmazsa buraya yazarsın tam sorunu hata kodu ile beraber kolay gelsin

samuray4001

Üye
Ben 4.0.1 e dusurmeye calistim ama hata kodu verdi...bide redsnow olayi varmis galiba tam anlatabilicek bi arkadas varmi ?

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
4.0.1 e düşürmen gerek 4.0.2 jailbreak çıkana kadar işine yaramaz yoksa

4.0.1 fw sini indir shift e basarak restore de oradan 4.0.1 fw sini seç olmazsa buraya yazarsın tam sorunu hata kodu ile beraber kolay gelsin

eyw kardes bılıorm ole yaptm ama fw desteklemedı yanı dusuremıorm suan 4.0.1 war ama ındıremıorm napcam tıkandım kaldım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
shsh kaydın yoksa düşüremezsin.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
shsh kaydın yoksa düşüremezsin.

walla 3gde bole sornlar yasamadm ama cydıayı kullanıodm onceden ssh kaydım warmı yokmu bılemıorm bı kac yere baktım cydıaya gırenlerınkını otomatk alıolarmıs dıe duydum ama bı bılgım yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4.0.1 e restore ile düşemediysen shsh kaydın yok anlaşılan.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
4.0.1 e restore ile düşemediysen shsh kaydın yok anlaşılan.

warmı yokmu anlayamayız demı yoksa bıle ne kadar beklerım sence jb ne zmana cıkar tahmınen dıerlerının cıkma suresıne wurdugunda cok beklermıym

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
elinde orjinal simkartın var mı?yani yurtdışından iphone nun anlaşmalı olduğu sim kartı.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
elinde orjinal simkartın var mı?yani yurtdışından iphone nun anlaşmalı olduğu sim kartı.

walla kardes danımarka da uretılmıs ben aldıqımda hat yoktu ıcınde heralde caldılar hattı ıcınden goturdum actrdm cıhazı baska yerden hatla sımdı tekrar kıtlenmesın dıe de ugrasıorm bıda urasmam lazm suan kayıt ettırdm ama nıe tkrar hat soruo anlamadm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4.0.2 için jailbreak yok shsh kaydıın yoksa işin zor açman için o simkarta ihtiyacın var. birde bunu indirip restore etmeyi dene bakalım.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
4.0.2 için jailbreak yok shsh kaydıın yoksa işin zor açman için o simkarta ihtiyacın var. birde bunu indirip restore etmeyi dene bakalım.

kardes cıhaz acık sımlock war ole duruo kayıtta ettırdım anlamadım ıyı mı yaptım kotumu walla anlamadm magdur olduk :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sürüm düşürdüğünde o hattı isteyecek o zaman işin zor diyorum.

4.0.2 den 4.0.1 ve 4.0 shsh kaydı olmadan downgrade

işlem sırası
adresinden host dosyasını indirin
2- C:\Windows\System32\drivers\etc içindeki host dosyasını silip vermiş oldugum host dosyasını yükleyin ve bilgisayarınıza elle dns verin kullandıgım dns 208.67.222.222
208.67.220.220
3 itunes pcnizde yoksa indirip Apple - iTunes - Download iTunes Now kurun ve yeniden başlatın
4 telefonunuzun modeline göre uygun orjinal oynanmamıs restore dosyalarını indirin
3gs için
3g için
2g için
4g elimde olmadıgı için denemedim o yüzden o konuda her hangi birsey yazamıyacağım
5- şimdi telefonunuz ister acık olsun ister dfu modedeye alın
(Telefonumuzu DFU moduna almak için bu iki tuşa aynı anda basıyor ve 10sn. kadar basılı tutuyoruz. Ardından bu süre sorununda da parmağımızı açma/kapama butonundan çekiyoruz ama "Home" yani menü butonuna basmaya devam ediyoruz. Zaten belli süre içinde bilgisayarımız tepki verecek olmasına rağmen 10sn. daha basılı tutup parmağımızı bu butondan da çekiyoruz)
6- shift tusuna basılı tutup restore butonuna basıyoruz ve şimdi indirmiş oldugumuz orjinal restore dosyasını gösteriyoruz ve aç diyoruz ve şimdi iphone mize yükleme başlıyor her hangi birseye dokunmuyoruz bir sure sonra apple işareti ve altında dolan bir cubuk görüyoruz işlem yaklasık 15-20 dk yükleme sürüyor ve sonra telefonumuz acılıyor ancak sadece acil arama ekranı dediğimiz ekranda kalıyor bu ekranı aşmak için ya iphonenin alındırgı anlasmalı at&t kart yada universal aktivasyon kartı lazım olacak eger kartınız varsa telefonunuzu aktive edin
7- şimdi iphone mizden safariye girip ordan googleye jailbreakme yazıyoruz ilk cıkan siteye tıklayıp ordaki kaydırma butonunu kaydırırıyoruz ve şimdi cydia uygulaması yani jailbreak işlemi yapılıyor yaklasık 1 ila iki dakka internet hızına bağlı olarak değişkenlik gösteriyor yüklüyo daha sonra işlem bittikten sonra cydia uygulamasına girip ordan alttaki manager e tıklıyoruz orda repo666 uykulamasında ultrasn0w uygulamasını yüklüyoruz
8- ben aktivasyon işlemini universal sim kartla yaptıgım için bu işlemlerden sonra başka sim kart taktıgımda farklı bir sim algılandı uyarısı aldım ve extra olarak
maneger sekmesine tıkladım yukarda edit e bastım ve ordan add diyip
http\\cydia.pushfix.info adresini ekledim sydia uygulamasını yeniden başlatıp tekrar manager sekmesinden eklediğim adresi acıp ordaki hacktivasyona programını yükledim ve artık 3gs 3g 2g cihazlar shsh kaydı olmadan ve daha once jailbreak işlemi olmaksızın downgrade işlemi yapılmıs oldu
not : denenen cihazlar 3gs -- 3g --- 2g
elimde iphone 4 olmadıgı için işlemi deneyemedim
inanmayan yada inanamayan arkadaslar için video linki coook yakında !!!!

eğer denersen bu çözüm var.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi

sım kartla olcaksa temın ederım bı sekılde yeter kı su ıphonle konusma yapım tamamen kullanım :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o simkartı aldın mı gerisi kolay zaten.benim var istediğim sürüme düşüyorum istediğime yükseltiyorum.şu an 4.0.2 kullanıyorum mesela.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
o simkartı aldın mı gerisi kolay zaten.benim var istediğim sürüme düşüyorum istediğime yükseltiyorum.şu an 4.0.2 kullanıyorum mesela.

anladım da atıyorm en sonunda calıscakmı turkcell flan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o kart senin menüye girmeni sağlayacak.3gs için 4.0.1 de menüye girersen netten jailbreak yapılıyor.itunesin kartı tanıyıp menüye girmen için lazım.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
o kart senin menüye girmeni sağlayacak.3gs için 4.0.1 de menüye girersen netten jailbreak yapılıyor.itunesin kartı tanıyıp menüye girmen için lazım.

kardes ben orayı gectım ıtunes goruo suan menuyu zaten telde calısıo sadece sımkartı taktn mı kabul etmıo suan sımsız tamamen calısıo ıtunestan muzık bıle atıyorm

kardes ben orayı gectım ıtunes goruo suan menuyu zaten telde calısıo sadece sımkartı taktn mı kabul etmıo suan sımsız tamamen calısıo ıtunestan muzık bıle atıyorm

onemlı olan yolladıqn lınkle 401 e dusurblcemmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya bende diyorum ki 4.0.2 için jailbreak yok o yüzden unlock da yok.onun için 4.0.1 e düşmen gerek.denemen gerekiyor.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
    Konu Sahibi
ya bende diyorum ki 4.0.2 için jailbreak yok o yüzden unlock da yok.onun için 4.0.1 e düşmen gerek.denemen gerekiyor.

eyw ben sımdı senın bana ılk werdıqın lınkı ındırıorm onla bı shıft restore denıcem yoksa o yolladıqın uzun yolu mu deneyım ne dersn

kardes oluo suan yolladqın lınktekı 395 mgblık dosya ıle ama bu surum kac ?

eyw ben sımdı senın bana ılk werdıqın lınkı ındırıorm onla bı shıft restore denıcem yoksa o yolladıqın uzun yolu mu deneyım ne dersn

kardes oluo suan yolladqın lınktekı 395 mgblık dosya ıle ama bu surum kac ?

kardes bu da 4.0.2 oldu yaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt