3Gs 3.1.3 jb ilgilenenler bi baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
3Gs 3.1.3 jb ilgilenenler bi baksın
arkadaslar bir arkadasın onerdigi fransızca bir sitede 3.1.3 icin jb anlatımı war ama fransızca yok sorun orda bir de siz bakarsanız isinize yarayabilir. :aha:

Captainsmith

Üye
valla azcık anlar gibi oldum ama indiricem bakıcam custom fw yaptırıo 3.1.3 ü custom fw yaptırıo eğer olursa o yaptığımız custom fw yi itunes tan restore edip direk açabilicez.... dostlar aslında bizim sorunumuz itunes jailbreak falan diil... 3.1.3 ü kırmak yerine sivrinin teki çıkıp itunes gibi telefonu restore eden şarkı resim program atacağımız bir program yaptım dese çok daha işimize yarar itunes restore ederken apple bağlanıo apple da buna izin vermio o yaratılan programda böle bişi olmaz çatır çatır istediğimiz fw yi tele atar kırar kullanırız =D kafayı yicem yaaa çıksın artık rüyalarıma girio :O

enesuzel

Üye
Bro iPhone 3Gs 3.1.3. BB 5.1.12 jailbreak henuz cikmadi, uzerinde calisiliyor sherif_hashim felan crash buldu diyolar ama bilmiyorum dev team henuz bisey release etmedi, az kaldi diyorlar ama hala ortada bisey yok. Insallah laf deildirr. Dev-team blogu guncel olarak takip et cikar cikmaz ilk onlar koyacaktir, Forumdada cikar.

thelastefe

Üye
bu yöntemi denedim ben olmuyor

serhat00

serhat00

Üye
captansmith bey dedgin program zaten var iphone pc suite 91 ayriyeten turkce bende kullaniyorum her seyime yariiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt