3G yi destekleyen cin mali telefon varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
3G yi destekleyen cin mali telefon varmı
3G yi destekleyen çin malı telefon varmı bilen biri telefonun markasını yaza bilirmi fiyatında yazarsa iyi olur

wapiwapi

Üye
3G yi destekleyen çin malı telefon varmı bilen biri telefonun markasını yaza bilirmi fiyatında yazarsa iyi olur

Var kardes.. MTK6573 kodlu parrot diye geciyor. 375 tl ye aldim internet uzerinden. 3g ve gps e varana kadar tüm özellikler var agirlik olsun kasa olsun logo olsun orjinalden ayirt etmek cok cok zor . android yüklü.8gb sd kart 200mb bos tel hafizasi var. hafiza biraz ufak ama link2sd programi ile sd kartin bir bolumunu telefona aktardim sorun olmuyor pek. Nadiren kitlenme yapiyor makina ama genel olarak memnunum.

fox_mulder_61

Üye

var kardeş ben satıyorum s3 ve note 2 1:1 kopya imei kayıtlı ister 512mb ister 1gb ram seçenekleriyle kamera 8 mp işlemci 1-1.2 ghz çift çekirdek mtk 6577 işlemci ve android 4.1.1 sürümllü.istersen iletişime geç benimle 450 tl 512 mb s3, 500 tl 1 gb s3 , 500 tl 512 mb note 2 ,550 tl 1 gb ram note 2 dahili hafızlararı her cihazın yaklaşık 4 gb 3g gps görüntülü görüşme herşey var iletişime geç yardımcı olurum

s3th90

Üye
ewt war kardesim samsung jet fiyati 250 tl ciwarıdır cok saglamda telefondur kore malıdır

hurol1

Üye
Trident veya gooapple

babaaamet

babaaamet

Üye
fox mulder seninle iletişime nasıl geçeriz

tintin15

Üye
evet var ben çinden getirttim 10 günde geldi androit işlemci çift hat mtk s3 148 dolara geldi imeilleri kayıtlı değil ama şuan kullanıyorum

u_cosar

u_cosar

Üye
hero h2000+ var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt