3G yi anladık da 3.5G ne oluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

repix

Üye
aynen 3.5 atıyoz

kemhir

Üye
arkadaslar 3g yı herkes bılıo yazmama grek yok 3.5 g ıse hspda bandı dedıgımız banttr ınetrntı ve knsması dha hzldır ylnz nrmal sbkye gore sarjı bıraz fazla yer sdce yuzde 2 gbı

burakfbz

Üye
hspda değil o hsdpa ;)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
upload hızı daha fazla fark bu

''zeus''

''zeus''

Üye
Yanlış biliyorsun (sakın sinirlenme :)). 3G öyle olmuyor. Farkettiysen UMTS seçiliyken 3G olan hat işareti, internet bağlantısı olunca 3,5G oluyor. Sonuç olarak UMTS 3,5G'dir.

GSM modu ise normal şebeke hat ikonunu gösterir ve 2G'dir.

O yüzden 3G nerden oluyor dedim :)

Ya benim anladığım kadarıyla , sende yanlış anlamışsın , 3.5G olduktan sonra 3G ye kendisi dönüyor , tamamen bağlantıyla ilgili , sen 3G yada 3.5G yapmak için elle müdahale etmiyosun ... antene göre , bi 3G anteni vardır birde 3G baz anteninin daha gelişmiş versyonu vardır ki , bu Ankarada : Kızılay gibi büyük ve işlek ortamlarda kullanılır ( sadece ankara değil , istanbul taksim falan ... ) ilk sürüm 3G baz istasyonlarıda , konut fazla olan yerlerde yoğun olur .. Mesela telefon samsungun kızaklı , ama çift kameralı telefonları ilk sürüm bazları yani sadece 3G çeker ama 5800 , iphone , htc , vs vs telefonlar 3G çekebildikleri halde , etrafta yeni sürüm bazlar varsa oralardan otomatik olarak 3.5G bağlantısını çeker ... Konut fazla olan bölgelere gittiğinde , anten de farklı olduğu için kendiliğinden 3G çeker ... Hele 3. sürümleri çıktı bazların , onlarda 4G falan çekiyo ama sanırım smartphone lar için geçerli , bide ben biyerde 5G duymuştum HTc ninmiydi hatırlamıyorum , sanırım HTc Storm du ... Umarım anlatmışımdır herkese , ( yazarken kafam karıştı , saçmalamasyon bişey çıkarsa ortaya kusura bakmayın :P )

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
C5-03 3G yi destekliyor ama 3,5G olarak. Aslında aralarında fazla fark yok. Eşit sayılırlar. Sadece bağlantı hız 3,5G de daha hızlı.

Saygılar...

SaiL

Üye
    Konu Sahibi
burası adana, ve telefonum c5 03.
3.5G görünüyor, müthiş hızlı.

Avunyali

Üye
3G de 3.5G de ayni nokia da 3g yi açtırır isen 3.5G Yazar farkı yok..,

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
3.5g internete vidyo izleme daha hızlı sayfa deyiştirme sanırım 4g cıkacak yane telefon olur cep bilgisayar pc ihtiyac duymasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt