3g wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burkys

Üye
    Konu Sahibi
3g wifi sorunu
Merhaba arkadaşlar İphone 3g kullanıyorum telefonumu Türkiyeden aldım 4.0.1 uzun süredir sorunsuzca kullanırken 2 gün önce wifi den internete giremediğimi farkettim evimde wifi den bilgisayardan normal bir şekilde bağlanıyorum modemimde sorun yok ama iphone dan wifi den ağa bağlanıyorum app store a girdiğimde yükleniyor yazıyo ve orda öylece kalıyor veya safariden bir siteye girdğimde yine yükleniyor yazıyor sonra internete bağlı değildir diye hata veriyo yine giremiyorum fakat 3g ye bağlandığım zaman internette sorunsuzca dolaşabiliyorum nasıl bu sorunun üstesinden gelebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

rapege

rapege

Üye
arkadaşım senin sorunun ya donanımsal ya da yazılımsal bunu anlayabilmek için telefonunu restore et eğer sorun hala devam ederse donanımsal etmez ise yazılımsal

burkys

Üye
    Konu Sahibi
Restore de ettim baya bişiler yaptım ama hala olmadı devam ediyo sorunum
yardımın için saol

rapege

rapege

Üye
önemli değil o zaman senin sorunun wi-fi çipinde

bahadir613

bahadir613

Üye
Birde Başka Bir Ağın wi-fi sinden girmeyi dene.Birde Senin Ağın Şifreliyse Yanlış Girdiğindede Aynı Hatayı Alırsın..

bahadir613

bahadir613

Üye
Pc de Bikere Şifre Girersin O Formata Kadar Öle Gider..İphone de şifreyi yanlış girmiş olabilir...

burkys

Üye
    Konu Sahibi
ağa bağlanıyor ama internete giremiyorum şifre fln doğru giriyorum bağlantı simgesinde 2 diş gösteriyo hatta

rapege

rapege

Üye
sırf tarayıcıda mı yoksa mailler dahil mi ? Eğer tarayıcıysa bir de Operayı dene :)

bahadir613

bahadir613

Üye
DNS Ayarlarını Kontrol Et...Dediğine Göre Bağlanabiliyosun Wi-fi Ye...Başka Bir Ağda Denedin mi??

burkys

Üye
    Konu Sahibi
bugün tekrar denedim ve hiç bi sorun yaşamadan bağlandım
başka ağlarda da denemiştim 5 farklı ağ da denedim ama bağlanmamıştı ne safariye ne maillere ne appstore ye hiç birşeye ama bugün denedim ve hiç bişey olmamış gibi bağlandı neden böyle oldu gerçekten anlamadım
yardımlarınız için çok sağolun teşekkürler

bahadir613

bahadir613

Üye
Biz Bişi Yapmadık Ki :D...Sorunun Düzelmesine Sevindim :D

atakax

atakax

Üye
abi yazıyı okumadan hiç birşey yoktu okudum aynısı bende yaşandı düzelmiyor lanetli abi yazı :D

--------------- Ekleme ---------------

yeniden başlattım düzeldi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...