3G ve ya 3Gs Hacktivate... itunes da "not compatible sim card" hatası alanlar girin ;)

Sponsorlu Bağlantılar

fifthlui

fifthlui

Üye
    Konu Sahibi
3G ve ya 3Gs Hacktivate... itunes da "not compatible sim card" hatası alanlar girin ;)
Telefonunuz jailbreak li ve unlocked ve itunes baglanamiyorsaniz yapmaniz gereken iphone hactivate etmek. Bunu yapmak cok basit.

1. Iphone browserin son versiyonun indirin.

2. lockdownd dosyasini indirin

3. iphone browseri acin. "/usr/libexec" dizininde "lockdownd" dosyasi uzerine sag tiklayin ve indirdiginiz "lockdownd" dosyasi ile replace edin. Iphone kapatip acin. Umarim basarili olmustur.

Alıntıdır :) Alttaki linkte orjinal yonergeyi bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: lord_96

sqxnfrt

Üye
peki bu işlemden sonra ne yapacagız

bisefer

Üye
teşekkür ederim oldu

Headsoul06

Üye
Denicem sail

--------------- Ekleme ---------------

Repplace nasil oluyo arkadasim tam olarak bolmoyorum

canaxoy

Üye
çalıştı tşk

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne olduğunu bilmiyorum ama teşekkür ederim yinede..

lord_96

Üye
Arkadaşlar biraz hort olcak ama ben yurtdışından bir iphone 3gs getirttim ve itunes'e bağladığımda bu hatayı alıyorum sonrasında bu konuyu gordum iphone browser v1.9.3.0 ı indirdim en son sürüm oldugu icin daha onceki surumler indirsem dahi calıstırmıyor ama iphonemda usr/libexec klasörü yok ne yapalirim lütfen yardım edin!!

baho018

Üye
arkadaşlar 3gs te 4.0 yaptım 3.1.3 e nasıl geri dönebilirim

serseri3e2

Üye
lockdown dosyasını başka yerden paylaşsanız beyler bu hata veiyor

AARSLANNN

AARSLANNN

Üye
iphone browser hata veriyor

bozkurt3302

Üye
fifthlui bu işlemleri bilgisayardan mı yapıyoruz yoksa iphone dan mı ?iphone jailbreak ve unlock değil açıklarmısın

mahmutmahmutmah

Üye
Arkadaşlar bendenilenleri harfiyen yaptım ama iphone 4 ver 4.0.2 olan cihazım elma işaretinde kaldı ne yapabilirim

Üst Alt