(3g) turkcell gözz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
(3g) turkcell gözz
DETAYLAR:
Turkcell 3G Gözz görüntülü görüşme destekli bir mobil kameradır. Turkcell Sim Kart takılarak ve 3G abonesi olarak kullanılabilir. Görüntülü görüşme destekli telefonunuzdan evinizi izleyebilir; dilerseniz sesli görüşme de yapabilirsiniz.
  • <LI style="FILTER: true">Bebeğinizi görmek ve bakıcınızı kontrol etmek, <LI style="FILTER: true">Seyahatteyken, evde her şey yolunda mı görmek,
  • Bakıma muhtaç yakınlarınızı gözlemlemek,
istiyorsanız 3G Gözz tam size göre.
3G Gözz'ü, ve yetkili zincir mağazalardan satın alabilirsiniz.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
<LI style="FILTER: true">3G desteği ile görüntülü görüşme <LI style="FILTER: true">Hareketli kamera ile geniş görüş açısı <LI style="FILTER: true">Cep telefonu ile uzaktan kumanda imkanı <LI style="FILTER: true">Gece görüş desteği <LI style="FILTER: true">Hoparlör sayesinde sesli iletişim imkanı <LI style="FILTER: true">SD Kart yuvası ile hafızaya kayıt<LI style="FILTER: true"> ÜCRETLENDİRME:
Turkcell 3G Gözz ve her ay 600* dk. görüntülü görüşme ayda sadece 29TL.
Paket İçeriğiTaahhüt SüresiAylık Ücret600*dk. görüntülü görüşme24 ay29 TL
3G Gözz'ü kampanyasız satın almak isterseniz Turkcell İletişim Merkezleri'nden 164 &#8364;'ya satın alabilirsiniz.
  • <LI style="FILTER: true">Paket fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir. <LI style="FILTER: true">Eğer yeni bir Turkcell hattı satın alırsanız, aylık paket tutarı dışında 31,1TL tutarındaki "yeni tesisi özel iletişim vergisi" ve kampanya sözleşmesinden doğan damga vergisi ilk faturanıza yansır. <LI style="FILTER: true">Ayrıca TGM Ruhsat (yıllık 12 TL) ve TGM Kullanım (Aylık 1 TL) vergileri de faturanıza yansır. <LI style="FILTER: true">Paketiniz bittiğinde mevcut ses tarifenizden ücretlendirilmeye devam edersiniz. <LI style="FILTER: true">600 dk; kampanyaya katılan hat ve talep edilen 2 misafir hat olmak üzere toplam 3 hatta 200'er dk olarak verilmektedir. <LI style="FILTER: true">600 dk sadece 3G Gözz'ün içine takılan ve kampanya aktivasyonu sırasında tanımlama yapılmış 3G Gözz içindeki hattı aramaya yöneliktir. <LI style="FILTER: true">Verilen fiyat 24 aylık sözleşme karşılığında geçerlidir. <LI style="FILTER: true">Görüntülü görüşme paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. <LI style="FILTER: true">Bir fatura döneminde 200 dk. görüntülü görüşme limitinin tüketilmesi durumunda, mevcut tarifeye göre ücretlendirme yapılır. <LI style="FILTER: true">Taahhüt süresi bitmeden önce kampanyadan ayrılan abonelerin faturalarına "Kalan ay x 29 TL" tutarı yansıtılacaktır.
  • 24 ay sonunda, 200 dk görüntülü görüşme aboneliği otomatik olarak iptal edilecektir.

BAGLANTI İÇİN
  • <LI style="FILTER: true">3G Gözz'ü Turkcell 3G kapsama alanı içinde bir noktaya yerleştirin. <LI style="FILTER: true">Adaptörü fişe takın. <LI style="FILTER: true">Turkcell sim kartınızın pin kodu varsa öncelikle onu devre dışı bırakın. (Devre dışı bırakmak için cep telefonunuzdan gerekli işlemi yapabilirsiniz. Eğer bir problem yaşarsanız Turkcell bayilerinden ya da 444 0 532 nolu Turkcell çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.)
  • Turkcell Sim kartınızı 3G Gözz'e takın. 3G Gözz artık kullanıma hazır.
  • KAMPANYA LİNKİ:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
313
ömer talat katı
yeumyang
Cevap
2
Görüntüleme
641
yeumyang
yeumyang
Cevap
3
Görüntüleme
507


Üst Alt