• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

3G Teknolojisinin Zararları Saymak İle Bitmiyor, İşte 3G ile Birlikte Gelen Hastalıklar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3G Teknolojisinin Zararları Saymak İle Bitmiyor, İşte 3G ile Birlikte Gelen Hastalıklar!

3G Teknolojisi belki bizi bir adım ileri götürüyor, belki de biz böyle olduğunu sanıyoruz. Aslında 3G teknolojisi hepimizin hayatını karartacak!

30 Temmuz gecesinden bu yana faydalarına ve bize getirdiği olumlu yönlerini anlattık. Aslında 3G teknolojisi hepimizin hayatını karartacak kadar tehlikeli. Hele ki son günlerde 3G için yeniden inşa edilen baz istasyonları sayesinde artık çevreye on misli daha fazla radyasyon yayılıyor. Sesli konuşmadan ve mesajlaşmadan daha çok radyasyon yayan görüntülü konuşma teknolojisi uzun süre kullananlarda baş ağrısı ve yoğun stres yaşayabilirler.

Almanya’da yapılan araştırmaya bakılır ise; ocuklarda erken ergenlik ve obezite, kadınlarda menopoz sorunlarında artışlar ortaya çıkmış olacak. Alerjik vakalarda çok büyük artışlar gözlenmiş olacak. Kalp ameliyatı, baypas ve kalp pili ile yaşayan insanlar İstanbul gibi metropollerde yaşayamaz hale gelecek.

Bu hastalıklardan nasıl korunabiliriz diyorsanız; cep telefonunu oldukça az kullanmaya gayret edeceksiniz. Özellik ile görüntülü konuşma teknolojisini kullanıyorsanız, cihazı vücudunuzdan oldukça uzak tutmaya çalışınız.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Teknoloji gelirken sağlığımızıda etkiliyor.....Hayırlısı bakalım.....

deniz-17

deniz-17

Üye
ya tlefonum 3G 6680 ama hiç görüntülü konuşmadım ama sinyalin altında 3G sembolü var o zara vermez demi ban

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zarar vermez konuşurken normal konuşmaya göre 10 misli zarar veriyor.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yav boyle haberlere harbiden kıl oluyorum.Kardeş o zaman bu japonlar neden bu kadar uzun ömürlü oluyor.Teknolojiden uzak kalmak isteyen kardeşim gitsin dağda yaşaşasın:@
kıl oluyorum cinlerim tepeme çıkıyor arkadaş ya

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yav boyle haberlere harbiden kıl oluyorum.Kardeş o zaman bu japonlar neden bu kadar uzun ömürlü oluyor.Teknolojiden uzak kalmak isteyen kardeşim gitsin dağda yaşaşasın:@

Uzun yaşayan Japon gösterir misin?

Symbiont

Üye
3G açılır Açılmaz İnternet Paketimi Aldım Doya Doya facebook Hotmail travian vb Beklemeden Giriyorum Google maps Konum Bulma işini 15 m hassaslıkla Buluyor. Gerçekten zararını Önemsemiyorum Herşeyin Zararı Var Zaten Ha böyle 1yıl Kullanıcan yada 10 yıldır telefon Kullanmışın Aynı şey

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Haydaaaa......Kardeş kimsenin teknolojiden uzak kalacağım dediği yok ki bu bir uyarıdır sadece......

WebStyle

WebStyle

Üye
zaten teknoloji başlı başına bir hastalık :)

deniz-17

deniz-17

Üye
ne oluyo ya sana :hmmm teknolojiden uzak kal diyen mi oldu sana:kop:

Ozan

Ozan

Admin
3G açılır Açılmaz İnternet Paketimi Aldım Doya Doya facebook Hotmail travian vb Beklemeden Giriyorum Google maps Konum Bulma işini 15 m hassaslıkla Buluyor. Gerçekten zararını Önemsemiyorum Herşeyin Zararı Var Zaten Ha böyle 1yıl Kullanıcan yada 10 yıldır telefon Kullanmışın Aynı şey
:):)

Evet teknolojiyi kullanmayı bende seviyorum gerçekten dediğinize bu yönde kısmen katılıyorum.

Da®kness

Da®kness

Üye
Görüntülü görüşme sanki daha iyi gibi geliyor bana. Telefonu kulağımıza götürmek yerine 40-50 cm gibi bir mesafeden görüşmek daha güzel olacak.

arslansem

arslansem

Üye
:hmmm

bydoqan

bydoqan

Üye
çok saol bunları bilmiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...