Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3G Teknolojisinin Zararları Saymak İle Bitmiyor, İşte 3G ile Birlikte Gelen Hastalıklar!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SlashGun
Üye
Doğuş bi yerde '' ocuklarda '' yazmışsın .. çocuklarda olucaktı sanırım
kacaksevgilim
Üye
3G nin G sinin kuyrugunun ucu daha kapıdan gözükürken böylesilerin çıkıp edata kullanmayın ölürsünüz haaa! diye ortalıklarda cirit atmasına kıl oluyorum arkadaşlar .Şu ceptelefonu ile ugrastıkları kadar Kanser ile ugrassalardı çoktan köklü çözüm bulunurdu(aslında bulundu ancak kemoterapi ücretleri fahiş fiyatlı olunca ilaç firmaları açığa çıkmasını istemiyor gibime geliyor bana buda ayrı bir konu).Sonuç olarak isteyen kullansın isteyen kullanmasın kantarın topuzu kaçınca zaten herşey zararlı bunu 3G de dahil daha yazacak ve soylecek çok sözlerim var ama durduk yere ceza almaktan korkuyorum burda kestirip bırakıyorum