Telefonum e60 3N detekliyor ama turkcell telefonunuz görüntülü arama desteklemiyor falan diyortamam kamerası yok ama karşı tarafın kamera görüntüsünü pekala gösterebilir
hocam goruntulu gorusebilmek icin karsi tarafin da senin de on yuzunde kamerasi olan bir cihaza sahip olmasi gerekiyor.birinde olsun digerinde olmasin ama iki cihaz da 3N destekli olsun arayamazsin.ikisinde de onde kamera sartacını bilmezmiyim kardeş kaç saat bekledim gelcek die, gece olmadı sabah yüzümüzü güldürdü ama seni de güldürcek elbetBugün de bize uğramadın 3g![]()

şu 1 saat mobil tv bedavasını nasıl kullanıcaz ? ben 7 kontore aldım bi paket (günlük).1 saat bedavayı kullanamadım . Nasıl olcaaauyor.bilen biri yazsın lütfen?
gelmedi valla.bana da öğleden sonra 3 15 te geldi 3gpaketsiz tv izlerken her girip cıktıgımda 2 kntr gidio.valla bilmiorum paket almadan bekleseydin biraz gerçi izlemek için bnde sabırsızlandım baya bide sana hiç mesaj geldimi 1 saat kampanyası gerçekleşti deneyebilirsiniz die bana mesela 3 saat önce geldi ama biliosun taaa sabah başladım
ya siz interneti nasıl kullanıyosunuz. normal waptan mı baglanıyosunuz? anlamadım ki ücretsiz mi?bu hız nerede yazıyor?0,21 derken 2g de daha yavastı hiç ölçmemistim ama kullanımdan anladığım kadarıyla hızlandı
teli modem olarak kullanıoz pc ye bağlıoz ordan da hız testine girioz telleride en az 3.6 mbti yani 300 kb/s olması tele göre değişio bn denemedim ama kontör gidio tabi paket almadıysanızya siz interneti nasıl kullanıyosunuz. normal waptan mı baglanıyosunuz? anlamadım ki ücretsiz mi?bu hız nerede yazıyor?

nasıl deniyebilirm bunu usbyle mi anlatırmısın?6220c var bende.teli modem olarak kullanıoz pc ye bağlıoz ordan da hız testine girioz telleride en az 3.6 mbti yani 300 kb/s olması tele göre değişio bn denemedim ama kontör gidio tabi paket almadıysanız![]()
evt usb ile pc suite bağlan pc suitte bi sürü şey varya onlardan internete bağlan olanına gircen sonra nette gezin pc üzerinden hız testi de yap fln filan