3G sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
katılıyorum

ibribr

Üye
Telefonum e60 3N detekliyor ama turkcell telefonunuz görüntülü arama desteklemiyor falan diyor:@tamam kamerası yok ama karşı tarafın kamera görüntüsünü pekala gösterebilir

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Diğer oparatörlerde son durum nedir acaba sanırım biz 3G den mahrum kaldık :(

pitbull112233

pitbull112233

Üye
Telefonum e60 3N detekliyor ama turkcell telefonunuz görüntülü arama desteklemiyor falan diyor:@tamam kamerası yok ama karşı tarafın kamera görüntüsünü pekala gösterebilir

:) hocam goruntulu gorusebilmek icin karsi tarafin da senin de on yuzunde kamerasi olan bir cihaza sahip olmasi gerekiyor.birinde olsun digerinde olmasin ama iki cihaz da 3N destekli olsun arayamazsin.ikisinde de onde kamera sart

--------------- Ekleme ---------------

benim sabah 11 gibi acildi ama gidip gelmeler oluyor tabi.goruntulu konusmada sorun yok ama internet baglanti hizinda bariz bir degisiklik gormedim ben.goren var mi?

oguziverson

oguziverson

Üye
bnde görmedim net yavaş mobil tvden belli ztn donup duruo

ardaaga

Üye
internet hızı 0.21 mb çıktı normal ttnet 1mb nin hızı 0.53mb çıktı bence ilerlerleme var eskiden sayfanın açılması olüm olurdu simdi çok hızlı sayfalar açılıyor(wlanla telefonu pcye bağladım bu sonuçlar pcden)

oguziverson

oguziverson

Üye
internet hızı 0.21 mb a çıktı derken :hmmm

ee arkadaşlar 3g geldi die muhabbeti kestiniz heralde :ehe

yeniuye2

yeniuye2

Üye
şu 1 saat mobil tv bedavasını nasıl kullanıcaz ? ben 7 kontore aldım bi paket (günlük).1 saat bedavayı kullanamadım . Nasıl olcaaauyor.bilen biri yazsın lütfen?

sinan_290x

sinan_290x

Üye
Bugün de bize uğramadın 3g :(

yeniuye2

yeniuye2

Üye
şu 1 saat mobil tv bedavasını nasıl kullanıcaz ? ben 7 kontore aldım bi paket (günlük).1 saat bedavayı kullanamadım . Nasıl olcaaauyor.bilen biri yazsın lütfen?

yok mu bilen?

ardaaga

Üye
0,21 derken 2g de daha yavastı hiç ölçmemistim ama kullanımdan anladığım kadarıyla hızlandı

oguziverson

oguziverson

Üye
valla bilmiorum paket almadan bekleseydin biraz gerçi izlemek için bnde sabırsızlandım baya bide sana hiç mesaj geldimi 1 saat kampanyası gerçekleşti deneyebilirsiniz die bana mesela 3 saat önce geldi ama biliosun taaa sabah başladım

yeniuye2

yeniuye2

Üye
valla bilmiorum paket almadan bekleseydin biraz gerçi izlemek için bnde sabırsızlandım baya bide sana hiç mesaj geldimi 1 saat kampanyası gerçekleşti deneyebilirsiniz die bana mesela 3 saat önce geldi ama biliosun taaa sabah başladım
gelmedi valla.bana da öğleden sonra 3 15 te geldi 3gpaketsiz tv izlerken her girip cıktıgımda 2 kntr gidio.

0,21 derken 2g de daha yavastı hiç ölçmemistim ama kullanımdan anladığım kadarıyla hızlandı
ya siz interneti nasıl kullanıyosunuz. normal waptan mı baglanıyosunuz? anlamadım ki ücretsiz mi?bu hız nerede yazıyor?

oguziverson

oguziverson

Üye
ya siz interneti nasıl kullanıyosunuz. normal waptan mı baglanıyosunuz? anlamadım ki ücretsiz mi?bu hız nerede yazıyor?
teli modem olarak kullanıoz pc ye bağlıoz ordan da hız testine girioz telleride en az 3.6 mbti yani 300 kb/s olması tele göre değişio bn denemedim ama kontör gidio tabi paket almadıysanız :oke:

yeniuye2

yeniuye2

Üye
teli modem olarak kullanıoz pc ye bağlıoz ordan da hız testine girioz telleride en az 3.6 mbti yani 300 kb/s olması tele göre değişio bn denemedim ama kontör gidio tabi paket almadıysanız :oke:
nasıl deniyebilirm bunu usbyle mi anlatırmısın?6220c var bende.

oguziverson

oguziverson

Üye
evt usb ile pc suite bağlan pc suitte bi sürü şey varya onlardan internete bağlan olanına gircen sonra nette gezin pc üzerinden hız testi de yap fln filan

yeniuye2

yeniuye2

Üye
evt usb ile pc suite bağlan pc suitte bi sürü şey varya onlardan internete bağlan olanına gircen sonra nette gezin pc üzerinden hız testi de yap fln filan

bağlandım da kontör gitti :S

480.8 le bağlandı.

baya bi gitti hem de

oguziverson

oguziverson

Üye
evt baya gider nese deneyim oldu paket alınca tekrar denersin

yeniuye2

yeniuye2

Üye
paket alırmıyım bilmiyorum ama yarın bi 150 kontör alıcam.daha görüntülü konuşacak insan bulamadım.3g telefonu olan çok arkadaşım yok :) yarın bulurum birini denerim .

neyse ben yatıyorum iyi geceler.

Üst Alt