3G sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

buryer

Üye
manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Anti-Quote :@ :D

oguziverson

oguziverson

Üye
manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor
o bende 15 gündür yzıo ama işte bu haldeyiz keşke yazmayla sonuç doğru olsaydı:oke:

yeniuye2

yeniuye2

Üye
starı acın hemen star tv

pitbull112233

pitbull112233

Üye

bu saatte bu kafayla orda 2g yazsa ben 3g diye gorurum zaten :kop:

oguziverson

oguziverson

Üye
açtım starı

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Ne vardı

oguziverson

oguziverson

Üye
ama eeee konu değişti sanırım

yeniuye2

yeniuye2

Üye
3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan.

--------------- Ekleme ---------------

kanser riski artacak bilmem ne diyodu.

oguziverson

oguziverson

Üye
önceden kursana baz istasyonuunu sonr kalıoz işte böle mal gibi

pitbull112233

pitbull112233

Üye
3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan.

ben de oyle dusunuyorum.millet karisini kocasini izlemek isteyecek.karsi taraf da izin vermezse hir cikip cinayetle sonuclanacak

yeniuye2

yeniuye2

Üye
ben de oyle dusunuyorum.millet karisini kocasini izlemek isteyecek.karsi taraf da izin vermezse hir cikip cinayetle sonuclanacak
aynen bunu demeye çalıştı haberde .Tam da konunun üzerinde denk geldi ha :)

ibribr

Üye

ya ben de bu fiyaskodan bahsediyo sandım Türkiye uyumadı 3N yi bekliyo falan...

oguziverson

oguziverson

Üye
hadi ya :D bizi yiyolar desene bizde bekliyoz burda görüntülü konuşma yapacaz sevinecez diye :D:D
naparsın işte hayat off turkcell ya

pitbull112233

pitbull112233

Üye
benim aldigim duyumda da talep yapan 1.2 milyon abonenin 3g kaydini elle yaptiklari yonundeydi.ayni anda ayakla yapsan da kaydi 1 haftada bitmez o is.

Takipçi Satın Al

Üst Alt