uykuluyum ne dediğimi bilmiyorumdoğru dionda ... sonuç yok 3 saat 10 dk oldu yuhhhh

o bende 15 gündür yzıo ama işte bu haldeyiz keşke yazmayla sonuç doğru olsaydımanuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor

manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor

izlediniz mi?starı acın hemen star tv
starı acın hemen star tv

3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan.
--------------- Ekleme ---------------
kanser riski artacak bilmem ne diyodu.
hadi yao bende 15 gündür yzıo ama işte bu haldeyiz keşke yazmayla sonuç doğru olsaydı![]()
bizi yiyolar desene bizde bekliyoz burda görüntülü konuşma yapacaz sevinecez diye 

aman haa kardeş dikkatli olalımAnti-Quote![]()
![]()

aynen bunu demeye çalıştı haberde .Tam da konunun üzerinde denk geldi haben de oyle dusunuyorum.millet karisini kocasini izlemek isteyecek.karsi taraf da izin vermezse hir cikip cinayetle sonuclanacak

ya ben de bu fiyaskodan bahsediyo sandım Türkiye uyumadı 3N yi bekliyo falan...3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan.
--------------- Ekleme ---------------
kanser riski artacak bilmem ne diyodu.
naparsın işte hayat off turkcell yahadi yabizi yiyolar desene bizde bekliyoz burda görüntülü konuşma yapacaz sevinecez diye
![]()