buryer Üye manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor
manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor
yeniuye2 Üye oguziverson' Alıntı: doğru dionda ... sonuç yok 3 saat 10 dk oldu yuhhhh Genişletmek için tıkla ... uykuluyum ne dediğimi bilmiyorum
oguziverson' Alıntı: doğru dionda ... sonuç yok 3 saat 10 dk oldu yuhhhh Genişletmek için tıkla ... uykuluyum ne dediğimi bilmiyorum
oguziverson Üye buryer' Alıntı: manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor Genişletmek için tıkla ... o bende 15 gündür yzıo ama işte bu haldeyiz keşke yazmayla sonuç doğru olsaydı
buryer' Alıntı: manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor Genişletmek için tıkla ... o bende 15 gündür yzıo ama işte bu haldeyiz keşke yazmayla sonuç doğru olsaydı
pitbull112233 Üye buryer' Alıntı: manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor Genişletmek için tıkla ... bu saatte bu kafayla orda 2g yazsa ben 3g diye gorurum zaten
buryer' Alıntı: manuel aramada bütün şebekelerin yanında 3g yazmasına rağmen aramada şebeke video aramalarını desteklemiyor yazıyor Genişletmek için tıkla ... bu saatte bu kafayla orda 2g yazsa ben 3g diye gorurum zaten
pitbull112233 Üye yeniuye2' Alıntı: starı acın hemen star tv Genişletmek için tıkla ... tv alt katta simdi inemem 3 kat asagi
yeniuye2' Alıntı: starı acın hemen star tv Genişletmek için tıkla ... tv alt katta simdi inemem 3 kat asagi
yeniuye2 Üye 3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan. --------------- Ekleme --------------- kanser riski artacak bilmem ne diyodu.
3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan. --------------- Ekleme --------------- kanser riski artacak bilmem ne diyodu.
pitbull112233 Üye yeniuye2' Alıntı: 3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan. --------------- Ekleme --------------- kanser riski artacak bilmem ne diyodu. Genişletmek için tıkla ... ben de oyle dusunuyorum.millet karisini kocasini izlemek isteyecek.karsi taraf da izin vermezse hir cikip cinayetle sonuclanacak
yeniuye2' Alıntı: 3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan. --------------- Ekleme --------------- kanser riski artacak bilmem ne diyodu. Genişletmek için tıkla ... ben de oyle dusunuyorum.millet karisini kocasini izlemek isteyecek.karsi taraf da izin vermezse hir cikip cinayetle sonuclanacak
buryer Üye oguziverson' Alıntı: o bende 15 gündür yzıo ama işte bu haldeyiz keşke yazmayla sonuç doğru olsaydı Genişletmek için tıkla ... hadi ya bizi yiyolar desene bizde bekliyoz burda görüntülü konuşma yapacaz sevinecez diye
oguziverson' Alıntı: o bende 15 gündür yzıo ama işte bu haldeyiz keşke yazmayla sonuç doğru olsaydı Genişletmek için tıkla ... hadi ya bizi yiyolar desene bizde bekliyoz burda görüntülü konuşma yapacaz sevinecez diye
yeniuye2 Üye pitbull112233' Alıntı: ben de oyle dusunuyorum.millet karisini kocasini izlemek isteyecek.karsi taraf da izin vermezse hir cikip cinayetle sonuclanacak Genişletmek için tıkla ... aynen bunu demeye çalıştı haberde .Tam da konunun üzerinde denk geldi ha
pitbull112233' Alıntı: ben de oyle dusunuyorum.millet karisini kocasini izlemek isteyecek.karsi taraf da izin vermezse hir cikip cinayetle sonuclanacak Genişletmek için tıkla ... aynen bunu demeye çalıştı haberde .Tam da konunun üzerinde denk geldi ha
ibribr Üye yeniuye2' Alıntı: 3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan. --------------- Ekleme --------------- kanser riski artacak bilmem ne diyodu. Genişletmek için tıkla ... ya ben de bu fiyaskodan bahsediyo sandım Türkiye uyumadı 3N yi bekliyo falan...
yeniuye2' Alıntı: 3g ile dul sayısı artabilir yazıodu.bi de açıklama yapıodu her yere baz istasyonu kurulacak radyasyyon falan filan. --------------- Ekleme --------------- kanser riski artacak bilmem ne diyodu. Genişletmek için tıkla ... ya ben de bu fiyaskodan bahsediyo sandım Türkiye uyumadı 3N yi bekliyo falan...
oguziverson Üye hadi ya bizi yiyolar desene bizde bekliyoz burda görüntülü konuşma yapacaz sevinecez diye Genişletmek için tıkla ... naparsın işte hayat off turkcell ya
hadi ya bizi yiyolar desene bizde bekliyoz burda görüntülü konuşma yapacaz sevinecez diye Genişletmek için tıkla ... naparsın işte hayat off turkcell ya
pitbull112233 Üye benim aldigim duyumda da talep yapan 1.2 milyon abonenin 3g kaydini elle yaptiklari yonundeydi.ayni anda ayakla yapsan da kaydi 1 haftada bitmez o is.
benim aldigim duyumda da talep yapan 1.2 milyon abonenin 3g kaydini elle yaptiklari yonundeydi.ayni anda ayakla yapsan da kaydi 1 haftada bitmez o is.