3G paketi ile bilgisayardan internete girmek ( nokia 5800)

Sponsorlu Bağlantılar

blacklord5334

Üye
    Konu Sahibi
3G paketi ile bilgisayardan internete girmek ( nokia 5800)
Merhaba arkadaşlar nokia 5800 xpress muzik telefonum var.Nokia pc suite programı ile telefonu bilgisayara bağladım .Telefonu modem olarak tanıttım internete girdim ama hem hız hemde ücretlendirme sistemi biraz ağır oldu Turkcell operator kullanıyorum . 3G internternet aboneliğini kullanarak telefon ile bilgisayardan nete girebilir miyim ? Deneyen arkadaşlar var mı ? şimdiden teşekkürler...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Elbette girersin,
Ben kullanıyorum, buradaki şebeke ile maksimum 1 mbps hızında girebildim. Ama 3 mbps hızı destekliyor.
Bağlantı ise hazır kart ise pahalıya patlar.

enbeg1

Üye
1. vodefonun 7,99 tlye sınırsız internet paketi var. ben onu kullanıyorum. 1 ay olmak üzere bir problem yok.
2. 3G li her telefon ile aynı hızda internet erişimi olabiliyormu. yoksa modele göre değişirmi bilgisi olan varmı?

u_cosar

u_cosar

Üye
ben de kullanıyorum turkcell hızlı fakat fazla kota götürüyor

kalender900

Üye
1. vodefonun 7,99 tlye sınırsız internet paketi var. ben onu kullanıyorum. 1 ay olmak üzere bir problem yok.
2. 3G li her telefon ile aynı hızda internet erişimi olabiliyormu. yoksa modele göre değişirmi bilgisi olan varmı?

3G tefonların hızları farklı.Telefona göre değişir.

tron45

tron45

Üye
arkadaş telefondan girebilirsin yanlız çok gider paket kısa sürede biter denemesi bedava eniyisi turkcell vın al 4gb 29 TL en akıllı secimdir vın

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
mevcut bölgedeki şebeke desteğine göre sunacağı hız oranı değişiyor.

Üst Alt