3g Paketi Aldım Bi sorunum var!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mmzzkk

mmzzkk

Üye
    Konu Sahibi
3g Paketi Aldım Bi sorunum var!!!
Ya arkadaşlar bu avea hoş geldin beş gittin diye bi paket var.. Ona üye oldum.. Ve 40 kontöre 100mb internet 30dk görüntülü konuşma ve 50mb mobil tv vermesi lazım.. ama ben bu mobil tv nasıl izlicem bilmiyorum..acayip gıcık olmuş durumdayım..Ve de internetin, görüntülü konuşmanın ve mobil tv ne kadar kaldı öğrenmek istiyorum.. Ama ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AVEA ya..Çünkü Sms ve Beleş süre vermesinden başka hiç ama hiç bi işe yaramıyor..Aşırı kalitesiz.. İzmir de oturuyorum.. ve İzmirde bile doğru dürüst çekmiyor.. Çok boş bi oparatör.. Soruma tekrar döneyim.. en azından avea da ki son 1 ayımı kullanmak için.. Bu hos geldin paketinin ne kadar kaldığını nerden öğreneceğiz..

• Beğen
Tepkiler: salih1964 ve pikusi

ellisekiz00

Üye
büyük sorunlar var şuanda ben de ilk 3g çıktğnda abone oldm hosgeldin paketine son iki aydır kontor düşmesine rağmen ilk başlarda ekstradan kontrum gitti bi baktm sıfırlanmş hemen aradm müşteri servislerini rapor tuttular kontorlerim geri geldi..anlayacağn aksaklklar var kaç mb kaldğnı öğrenemiyorsn sayacını açsaydn keşke ben öyle yapıyorum bir de online işlemlerden kontor bakiyesi düşüşü var orda baytına kadar gösteriyor...

mmzzkk

mmzzkk

Üye
    Konu Sahibi
tşkrler ama bu olayıda gördüm ya.. ne kadar mb kaldığını ööğrenemiyorsun. vodafone arkadaşım da var adam çatır çatır öğreniyor.. ARTIK AVEA DAN UTANIYORUM YA..EN KISA ZAMANDA GENÇTURKCELL BEKLE BENİ..

Lacrymosa

Üye
Avea'dan olumlu bir şey beklemeyin. Arkadaşın dediği gibi kalan MB'ları göstermiyorlar. Çünkü müşteri farketmesin paketi bitsin kontörü bitsin!

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ama en uygun 3g paketi avea da gençtarifeliysen 100 mb paket ilk ay ücretsiz sonraki aylarda 25 kontor olması lazım cepten 4 aydır kullanıyorum 2-3 msn + facebook + e-posta v.s. için şuana kadar 4 ayda 70 mb anca yapmış :)) Balıkesir merkeze 3g y, getiremedi hala orası da ayrı :)

naradamar

naradamar

Üye
bende nokia 5130 var 3g hoşgeldin paketine geçtim interneti kullanıyorum sürekli ve hemen hemen her gün girip bir şeyler indirip izlememe rağmen hala internet paktim dolmadı (100 mb) BEnim telefonum 3g destekli değil o yüzden görüntülü konuşma fırsatından yararlanamıyorum ama televizyon izleme internet seç izle gibi özelliklerin hepsinden yararlanıyorum ama ne kadar kaldığını öğrenemiyorum.Onun için galiba müsteri hizmetlerini araman gerekityor.Bu arada televizon izleme sadece biraz sorun yaratıyor onun için biraz beklemen gerkiyor çünkü telefon interneti yavaş ve buffering uzun sürüyor. Bu arada gençtürkcell paketi ilk 3 ay 40 kontör,sonrassı 60 kontör hemde bu 3g paskti değil sadece internet,televizyon izleme falan yok..... bilgilerinize

wolqan@tutku

Üye
waLLa bnde avea kuLLanıucısıydım ama utanıyodum gizli gizli hattımı vodafone tasıdım simdi dıSaRda bagırıom bnm vodafone hatttım waR ama kontoRler lira olarak gösteriolio ya o hiÇ gzel olmamıs kim çıkarttı bunu ya buLSam öLdürecem .s:ağlarım::sarıl:

veyiskerman

veyiskerman

Üye
gardaş saol

♥SE®ENITY♥™

Üye
Ya arkadaşlar bu avea hoş geldin beş gittin diye bi paket var.. Ona üye oldum.. Ve 40 kontöre 100mb internet 30dk görüntülü konuşma ve 50mb mobil tv vermesi lazım.. ama ben bu mobil tv nasıl izlicem bilmiyorum..acayip gıcık olmuş durumdayım..Ve de internetin, görüntülü konuşmanın ve mobil tv ne kadar kaldı öğrenmek istiyorum.. Ama ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AVEA ya..Çünkü Sms ve Beleş süre vermesinden başka hiç ama hiç bi işe yaramıyor..Aşırı kalitesiz.. İzmir de oturuyorum.. ve İzmirde bile doğru dürüst çekmiyor.. Çok boş bi oparatör.. Soruma tekrar döneyim.. en azından avea da ki son 1 ayımı kullanmak için.. Bu hos geldin paketinin ne kadar kaldığını nerden öğreneceğiz..
bende hangi akılla geçmissem bir hattımı avea taşıdım acayip gıcık durumdayım ayar etti 1 haftada avea beni.Birde numara taşımaya 0.25 tl verdiler bana :off:
ama bir hakkını vereyim vodafone sınırsız paketimin kalan süresini avea bana belli bir süreliğine verdi.gerçi müsteri hizmetlerine mail atmıştım bu konuda ve 1 gün sonra aradılar.Şimdiye akdar müşteri hizmetlerine bir durum bildirip bana geri dönmeyen tek oparatör vodafone bu yönünü o yuzden sevmıyorum

babasar27

Üye
kardes 9333 ara hem 5 tl vardır hemde internet paketini ögrene bilirsiniz buyrun

Üst Alt