carbonmonoxİDE
Üye
3G Modem Kampanyası Adil Kullanım Saçmalığı
Vodafone artık 1 ve 5GB'lik mobil modem internet paketlerine adil kullanım sınırı getirmiş önceden bol bol kullanıyorduk faturastop'la 100tl fatura gelince ay sonuna kadar ücretsiz ve hızlı internet kullanıyorduk.Artık hepsi yalan oldu.Bugün farkettim 5gb kotalı (faturalı/faturasız) farketmiyor.10GB kullanım yaparsak hızımız 128kbps oluyor hiçbir sayfa açılmıyor ve 100tl fatura ödüyoruz gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş tebrik ederim.Bu kullanım sınırı bildiğim kadarıyla Vodafone tarafından baz istasyonu ve servis sağlayıcılarında oluşan aşırı yükün önüne geçmek içinmiş.
Tabi bana göre yeterli müşteri topladıktan sonra az internet çok fatura anlamına geliyor.Şahsen önceden 25gb kullanım yaparken şimdi 10 gb ile yetinmemizi istiyorlar.İnternet hızının oldukça yavaşlamasıda cabası...
Umarım bu adil kullanım sınırını 5GB'lik paketlerde kaldırırlarda bari ödediğimiz paranın hakkını alırız...
Tabi bana göre yeterli müşteri topladıktan sonra az internet çok fatura anlamına geliyor.Şahsen önceden 25gb kullanım yaparken şimdi 10 gb ile yetinmemizi istiyorlar.İnternet hızının oldukça yavaşlamasıda cabası...
Umarım bu adil kullanım sınırını 5GB'lik paketlerde kaldırırlarda bari ödediğimiz paranın hakkını alırız...
<==Vodafone)
. Meyersem 10 gb yi geçtim diye hız 16 kbps download la sınırlanmış.9 aydır böyle bir uygulama yok neden şimdi çıkıyor meydana .Benim yorumumla;benim gibi binlerce kullanıcı tuzaklara düşmesi bekleniyor. Yapılan taahütler nedeniyle kimse bu tuzaklardan çıkamıyor
.Madem 100 tl ödüyoruz(tam olarak 110.20 krş) ,bırakın da hakkını verip istedigimiz kadar downloadı yapalım.
olacağından bahsedilmemişti.Tabi adı üstünde UYANIKLIK ,vodafonun tv reklamında diğer operatörlerin ağzından konuştığu gibi ,format bu herzaman yapılan birşey
.
; ilk etapta KESİNLİKLE taahhüt yapmayın,bi kaç ay deneyip formatların size uygun olup olmadığını kontrol edin ,daha sonra isterseniz taahhüt yapın.Şöyle bi durumda var taahhüt yaptıktan sonra vodafone isterse adil kullanimi 6gb dahi çekebilir hatta istediği bütün - yönde veya + yönde format değişikliklerini uygulayabilir .
-
.
olduğu için ,benim yorumuma göre, Vodafone buradanda kullanicilardan bir sömürgü
ortaya koyup kendine pay çıkartmakta .100 tl ye kadar hız , sonuna kadar sağlanmakta ve bu sayede kullanıcı çok rahat bi şekilde 6 gb yide geçip zirve parayi Vodafone'ye ödemek zorunda kalıyorlar.
.