3g iptal etmek isteyenler iceri

Sponsorlu Bağlantılar

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Bnde Düşünmüyorum (Şimdililk)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Iptal etmek yerine 2G şebekesini kullanabilirsiniz. Bu daha mantıklı.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
qerek yok be kardesim :S bizim turk milleti nerde bees oraya yerles hesabı kampanya suresince biraz zor :coold:

crazyceyo34

Üye
daha çok kişi geçecek 2g ye ahanda yazıom buraya :)

Haklısın, Türkiye'de teknoloji hala böyleyse daha çok kişi geçer 2G'ye, reklamlarda boy boy hızlı internet,mobil tv demeyi biliyorlar ama gördük 2 gün üye kaldım hiçbirşeyinden faydalanamadım, Yaşasın Turkcell'le 2G :D

epson81

epson81

Üye
3 g varken 2 g neden kullanılsın zaten tlf otomatik olarak yapıyor o işlemi

babayusuf1

babayusuf1

Üye
mesajların da gec gıdıp gelmesı bu yuzden mı acaba??

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
benim çekimde bir sorun yok heryerde çekiyor ve şebekenn altında hep 3g yazıyor.

passiv€ aggressiv€

Üye
saol tam da 3G'yi iptal etmek istiyodum :spr

ısland

Üye
hiç geçmedim bunları önceden tahmin etmiştim

tedirgin58

Üye
arkadaşlar bende 3 g ye geçtiğimden bu yana şebeke sorunları yaşıyorum arkadaş doğru söylüyor..2 g bence ŞİMDİLİK DAHA İYİ .. EN AZINDAN SİSTEM TAMAMEN OTURANA KADAR EN İYİSİ YİNE ESKİ SİSTEM..

cemal28

cemal28

Üye
3G iptal edecektim bende.Sağol.

epson81

epson81

Üye
saçma zaten tlf otomatik yapıyor bu işi

cesimo

cesimo

Üye
Merakımdan Avea 3334 e IPTAL yazıp mesaj attım.
3G aboneliğiniz iptal edildi diye mesaj geldi.
Bu işi telefon yapıyorsa ve iptal mesajı göndermek saçma ise buna iptal oldu diye cevap göndermek nasıl birşey peki?

rfeeq

rfeeq

Üye
Çok teşekürler :) Zaten bu 3G pilin ömrünü azaltıyomuş :S

merty24

merty24

Üye
saol

fonbir

Üye
Bunu yapmak anlamsız. 3G istemiyorsanız ayarlardan UMTS değil GSM seçeneğini seçersiniz. 2G bağlanırsınız. Olur da lazım olursa 3G tekrar ayarlardan açabilirsiniz.

djakgenc

Üye
Telefon otomatik olarak 2G ye alıyormuş yapma ya arkadaşlar sallamayın tamammı bizde olduğu için yazıyoruz nie bizde otomatik olarak 2G ye almıo sacmalıyosunuz... Tşk arkadasım

djbager

djbager

Üye
iptal edip tekrar 3g yi aktiv yaparsanız hediye internet paketi geliorr ob yüzden iptalini artıyorum vodafone 3g iptal eden yazsın :)

emin27

emin27

Üye
bilgi için teşekkürler...

sinnux

sinnux

Üye
Telefonunun bağlantı bölümünden de sadece GSM modunu kullanırsanız 2G kullanıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Bunu yapmak anlamsız. 3G istemiyorsanız ayarlardan UMTS değil GSM seçeneğini seçersiniz. 2G bağlanırsınız. Olur da lazım olursa 3G tekrar ayarlardan açabilirsiniz.

Evet bunu söylemek istedim ama mesajı görmemiştim. Hediye internet verirse yapın tabi canım :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Merakımdan Avea 3334 e IPTAL yazıp mesaj attım.
3G aboneliğiniz iptal edildi diye mesaj geldi.
Bu işi telefon yapıyorsa ve iptal mesajı göndermek saçma ise buna iptal oldu diye cevap göndermek nasıl birşey peki?

3G aboneliğin yoksa 3G çeken yerde bile dursan kullanamıyorsun. Varsa ikisini de kullanabilirsin.

Üst Alt