3g ile 3.5g ( hscsd) arasındaki fark nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

muratkaragoz38

Üye
bende 5800 xm kullanıorum 3.5 g yazıor hat vodafone hız süper

KAMALIST

KAMALIST

Üye
5230 tel im var 3,5 g yazıyor

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Bende'de ilk zamanlarda yazıyordu.Ancak şimdi Edge'nin ''E'' simgesi ile giriş yapıyorum.
ÇOOOKK YAVAŞ İNTERNET:off: LÜTFEN YARDIM EDİN...:ağlarım:

OğuzcanAbi

Üye
3.3.5 ge vodafone her yerde çekior

omer1230

omer1230

Üye
arkadaşlar eski telefonum n73ü 5230 la karşlaştırdım 3.5 çekerse mükemmel indirme farkı var 3g ye göre

SilentOne

SilentOne

Üye
3 g ile 3.5g arasında büyük fark var ya

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler n8 hakkında bilgisi olan varmı acaba

kosezade

kosezade

Üye
bendede nokia n79 var kayseri içinde 3.5g yazıyor super indiriyorum ama başka yerde mesela tals civarları biraz yavaş indiriyo

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Talas civarında 3g zayıf sinyal var

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
5800 war bende turkcell kullanıorum 3.5g yazıo

akula

akula

Üye
e71 var vadafone 3,5 yazıyor

levasinay

levasinay

Üye
5800 4g de destekliyor galiba:)

dedereis123

dedereis123

Üye
benimde 5800 3.5g

Barbo2

Barbo2

Üye
5800 vodafone 3,5 g turkcell 3 gb bazen 3,5 g çekiyor berbat bir çekim kalitesi var turkcell in :S :D

Türkcellde bekleme modunda ve görüntülü konuşmada 3g yazar internet bağlantısında 3,5g ile bağlanır daha iyi bir bağlantı ve hız için vodafone de böyle bir teknoloji olmedığı için direkt 3,5g yazar ve bataryaya aşırı yüklenir çekim gücüde berbat telefon adeta ateş gibi yanar türcell teknoloji olarak fark atar artı arada bataryanın bekleme ve kullanma süresi vodafondan 2 kat uzun ömürlüdür

123456789grkn

Üye
bende 6700c war bende arada 3g arada 3.5 g arada normal çekiyo hattım trkcell ama anlamadım ne demek bilen warsa bi yardm ????

lasvetorus

lasvetorus

Üye
3.5G

mobil telefon teknolojisine ve 'nın eklenmesiyle oluşan yeni standart. 'ye sırasıyla ve eklentisine benzetilebilir.

HSDPA

HSDPA, YÜHEV ( High Speed Downlink Packet Access, yani Yüksek Hızlı Veri Topluluğu İndirme Erişimi), için yapılmış ve veri almadaki aktarım hızını teoride 14.4 mbit'e pratikte ise 1 mbit'e çıkartan iletişim standardıdır. Bazı çevrelerce olarak da anılır.

HSUPA

HSUPA ( High Speed Uplink Packet Access, yani Yüksek Hızlı Veri Pakedi Yükleme İmkanı), için yapılmış ve veri göndermedeki transfer hızını teoride 14.4 mbit'e pratikte ise 1 mbit'e çıkartan iletişim standardıdır. Bazı çevrelerce olarak da anılır.

Kaynak:

Bu kaynaktaki bilgiye göre 3.5g 3g'nin güçlendirilmiş hali oluyor.3.5g güçlendirmesi 2 ek içeriyor.Biri HSDPA diğeri ise HSUPA.HSDPA 3g nin varolan indirme hızını , HSUPA ise yükleme (upload) hızını artırıyor , ve buna 3.5g adı veriliyor.

• Beğen
Tepkiler: ibirsen
americanboy

americanboy

Üye
4g sistemi yapım aşamasında testler 2012 de başlayacak diye biliyorum en geç 2012 sonu gibi dünyanın ileri gelen oparetör şirketleri 4g ye geçmiş olur ama biz en az 5 yıl bekleriz gibime geliyor 3g de aynısı olmuştu çünkü kaç yıl sonra türkiyeye geldi

ooorhannn

Üye
normal 3g li internet indirme hızı 30 kb/s 3.5g li internette gözümün önünde 300 kb/s ye çıktı baya hızlı oluyo

Üst Alt