3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bende 2 güdür gönderiyorum "Talabiniz alınmıştır. Kampanyanız başladığında bilgi mesajı gönmderilecektir.İyi günler dileriz." diyor.Ne internet paketi nede görüntülü konuşma geliyor.:hmmm

aynen tek bir mesaj geliyor yüklenmiyor Turkcelli arasam vıdı vıdı yapar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Benimde 240 mb falan kaldı 3000 küsür dakikada görüntülü görüşme hakkım var.Ama 3G olmadığından kullanamıyorum.Keşke süresi bu ay bitmese

serbest888

serbest888

Üye
kampanyaya aynı hatla kaç defa katılabiliyoruz

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
kampanyaya aynı hatla kaç defa katılabiliyoruz

Çelişkili cevaplar geliyor. Görüntülü görüşme kazanmak istiyorsan ortalama 7-8 kez kazanma şansın var ama internet paketi için aynı şeyi söyleyemeyiz. Bazıları 4 bazıları 5 bazıları 6 kez kazanıyor.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ben 4-5 kez yaptım 300 mb internetten sonrası görüntülü görüşme için geldi.Keşke süresini 1 ay daha uzatsalar.Öbür ay 65 kontor vermek zoruma gidecek :)

maxitr

maxitr

Üye
evet turkcell fakı tesekürler turkcell paylasım için de tesekkür ederim:yuru

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ohh yhawf 5.kez internet paketi geldi inşallah daha da verir , Turkcell Farkı bu işte Kampanyaları yeter diğer operatörlere=)

Larock

Larock

Üye
bana görüntülü konuşma 9 defa geldi, başka da gelmiyor. artık int. paketi de gelmemeye beşledı..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Evde internet var çok şükür 300 mb gelen internette bana yetiyor.Zaten 3G de yok pisi pisine gidecek görüntülü görüşme dakikalarım:)

darülmendep

darülmendep

Üye
Kuruttunuz dev Turkcell'i :D

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
ben hergün kazanıyorum artık kaç defa kazandığımı unttum :D teşekkürler turkcell :)

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
Bana bir kere internet paketi geldi. Diğer katıldıklarımda
"Talebiniz alınmıştır.Kampanyanız başladığında bilgi mesajı gönderilecektir. İyi günler dileriz."
diye mesaj geldi.Fakat ne bilgi mesajı geldi nede internet mb değeri yükseldi. Kazanan arkadaşlar iyi günlerde harçasın.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
6kez internet paketi 7kez ücretsiz görüntülü konuşma verdi , 6.internet paketi dün akşam 9da geldi biraz farklı oldu , akşam yüklendi %=)

harock

harock

Üye
Bendeki de şans olsaydı 3g telefon kazanmistim:(
turkcell şöyle dio
Kullanmakta oldugunuz telefon 3G uyumlu olmadigindan, bu kampanyadan yararlanamazsiniz. Iyi gunler dileriz.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
artık vermiyor 6ooMB/5460dk

maxitr

maxitr

Üye
çok güzel bir kampanya fakat katılımın az olması ilgi duymadıgı veya kampanyanın tam tanıtılmadıgı kanısındayım ama yinede turkcell e tesekkurler.

ugur akkurt

Üye
Güzel

<~STaT!c-X~>

Üye
Teşekkürler :-)

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
buqun yıe kazandım ama sadece goruntulu gorusme qeldı nese ben onuda kullanmaya başladım çekiyor artık :ehe

esen71

Üye
buradan kazanilan internet. cebi modem olarak kullanirak bilgisayarda da kullanilabilir mi?

Üst Alt