3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
dun hep attım 23.57 den itibaren sürekli günlük kampanyaya 1 kere katılabilirsiniz diyordu ... bakyom bakıyom bişiy yok anlamadım qitti :ehe

gelmiş olabilir bende de öle bir kontrol et istersen

kalan yaz 2260'a gönder NET Kotasına bir bak bence

wolf17

Üye
Eveeeet.. Biraz önce 4. Kez kazanmış oldum. Kalan = 215 mb

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
5 kez den fazla net paketi vermiyor. Şimdilik durum bunu gösteriyor. Ama daha 28 gün var. Çok deneyim ortaya çıkacaktır. 71 saat bedava görüşme hakkım var şuan ama 3G yok. Son 2 katılım da net paketi vermedi. Toplamda 500mb verdi.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
5 kez den fazla net paketi vermiyor. Şimdilik durum bunu gösteriyor. Ama daha 28 gün var. Çok deneyim ortaya çıkacaktır. 71 saat bedava görüşme hakkım var şuan ama 3G yok. Son 2 katılım da net paketi vermedi. Toplamda 500mb verdi.

bende 4kez kazanabildim internet paketini Son 3gündür vermiyor ve belirteyim 5460dakikada kaldı görüntülü konuşma bugün ilk kez görüntülü konuşma vermedi tabi internet paketi de =S Geçmiş olsun

ysr86

ysr86

Üye
Benim kazanmam gerekirken 3 internet paketi için msj gelmemişti. Dün akşam yüklü olan mb miktarı 250 mb ın altına düştü msj geldi paketiniz birazdan aktifleşcektir diye ve 100 mb daha eklenmiş oldu şimdi 300 var bakalım 250 olunca yeniden yüklenecek mi...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

5 kez katıldım 3 kez internet paketi ve görüntülü görüşme verdi.Diğer 2 günde de sadece görüntülü görüşme paketi verdi.Ama kullanamıyorum 3G yok:sopa:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bugün öğle saatlerinde 6. Pakette yüklendi. Böylece kazandığım miktar 600MB oldu.

epson81

epson81

Üye
sağol

asigsasi

asigsasi

Üye
Ben 3g li cihaz ile gönderiyorum kullanmakta olduğunuz telefon 3g desteklemiyor dedi daha önce 2 kere kazanmıştım şimdi niye böyle diyor acaba

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben 3g li cihaz ile gönderiyorum kullanmakta olduğunuz telefon 3g desteklemiyor dedi daha önce 2 kere kazanmıştım şimdi niye böyle diyor acaba

Sim kartını normal bir telefona takmış ve son dakikada 3G destekli telefonuna taktıysan sebebe hemen algılamaz. Yani hattın telefonda gün boyu durması gerekiyor. Bol şans.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici

3g yi iptal et yeniden kayıt ol sorunun anında düzelecektir.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Kazandımmm! :)

<~STaT!c-X~>

Üye
Bilgi için teşekkürler :-)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
4gündür kazanıyorum Ne Internet Paketi ne de Görüntülü konuşma veriyor , Turkcell e şikayet edeceğim böyle hata mı olur mU be xS

kanka_007

Üye
ışte bu kazandım ben de sağolun

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
4gündür kazanıyorum Ne Internet Paketi ne de Görüntülü konuşma veriyor , Turkcell e şikayet edeceğim böyle hata mı olur mU be xS
bende 2 güdür gönderiyorum "Talabiniz alınmıştır. Kampanyanız başladığında bilgi mesajı gönmderilecektir.İyi günler dileriz." diyor.Ne internet paketi nede görüntülü konuşma geliyor.:hmmm

osnakli

osnakli

Üye
bu ay kotamı erken doldurdum vindows 7yi indirmişdim.bende her akşam 100mb kazanıyorum turkcell'den adsl kadar hızlı olmasada idare eder.
Ayrıca köyde çok pc var ama net yok.bende onlara söyledim şimdi onlarda her gece internet kazanıp bedva internetin tadını çıkarıyorlar.bu turkcell harika bi operatör...iyi ki varsın turkcell(fazla mı reklam oldu ne)

Üst Alt