3G Dizüstü Bilgisayarlar Kampanya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
3G Dizüstü Bilgisayarlar Kampanya
Kontratlı 3G Dizüstü Bilgisayar kampanyası nedir?
Kampanya süresi boyunca 3G İnternet paketini seçen ve aylık kampanya paket bedelini ödemeyi taahhüt eden müşterilerimiz 3G Dizüstü Bilgisayar’a ek bir ücret ödemeden sahip olurlar.

3G Dizüstü Bilgisayar kampanyasından kimler faydalanabilir?
Kampanyadan borçtan kapalı hattı olmayan, blacklist’te bulunmayan tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimiz faydalanabilir.
Kampanya 3G Internet Hatlarına verilebilir. Ses hatları ve diğer hatlar kampanyadan faydalanamaz. Ancak mevcut data hattınız ile Turkcell İletişim Merkezlerine giderek değişiklik talep edebilir ve kampanyadan faydalanabilirsiniz.

3G Dizüstü Bilgisayar Kontratlı Teklifler
Bireysel & Kurumsal
Cihaz
Paket
Taahhüt Süresi
1 GB internet paketi
4 GB internet paketi
HP Compaq Mini-Note 110
69 TL
79 TL
24 ay
HP Pavilion dv2 Notebook
99 TL
109 TL
24 ay

3G Dizüstü Bilgisayar’ı kampanyasız satın alabilir miyim?
Hayır. 3G Dizüstü Bilgisayarlar sadece kontratlı paketlerle satılmaktadır.

Faturaya nasıl yansır?
Paket Türü
Paket İçeriği
Bayinin keseceği toplam fatura (Tüm vergiler dahil)
Faturada "Cihaz Taksidi" olarak görünecek bedel (Tüm vergiler dahil)
Faturada "Servis Ücreti" olarak görünecek bedel (Tüm vergiler dahil)
Toplam Bedel Tüm vergiler dahil taksit
3G Notebook - 1 GB
24 ay x 99 TL
1.656 TL
69,01 TL
29,99 TL
99 TL
3G Notebook - 4 GB
24 ay x 109 TL
1.656 TL
69,01 TL
39,99 TL
109 TL

Ödeme tipi değişikliği yapabilir miyim?
Hayır, önce kampanya iptali yapılmalıdır. Cayma bedeli ödendikten sonra devir işlemi yapılabilir.

Numara değişikliği yapabilir miyim?
Evet, yapılabilir.

Başka bir Turkcell hattımdan dolayı aktif taksitlendirmem varsa kampanyadan faydalanabilir miyim?
Hayır, yararlanılamaz.

Aktif kampanyası bulunan bir hattımı başka bir hattıma/şahısa/şirkete devredebilir miyim?
Hayır, önce kampanya iptali yapılmalıdır. Cayma bedeli ödendikten sonra devir işlemi yapılabilir.

Aktif kampanyası olan hattımın borçlarını ödemediğim için “suspend” oldu. Cayma bedeli yansıyacak mı?
Evet yansır.

Hattımın borçlarını ödemedim. Cayma bedeli yansıyacak mı?
Hat suspende düştüğünde yansır.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterinin finansal segmentasyonu ne olmalıdır?
Kampanyada finansal segmentasyon kontrolü bulunmamaktadır. Borçtan kapanma ve blacklist kontrolleri yapılmaktadır.

Mevcutta aktif başka hangi kampanyalarım varsa bu kampanyadan yine de faydalanabilir miyim?
Aynı hatta sadece bir kampanya tanımlanabilir. Başka hatlarınıza farklı kampanyalar tanımlı olabilir.

Başka bir hattı Blacklist’te olan müşteri, kampanyadan faydalanabilir mi?
Faydalanamaz.

Bir müşteri en fazla kaç hattı ile faydalanabilir?
Bir müşteri en fazla 3 hattı ile kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyadaki haklarımın bakiyesini nasıl sorgularım?
2260’a “kalan MB” yazarak mesaj gönderebilirsiniz veya 4440532’yi aryarak öğrenebilirsiniz. Mesaj ücretsizdir

AY içinde kullanmadığım kalan haklarım bir sonraki aya devreder mi?
Devretmez.

Kampanya hangi durumda iptal olur?
Hattınızın borçtan kapanması durumunda kampanyanız iptal olur.

Paket değişikliği yapılabilir mi?
Paket değişikliği taahhüt süresi içinde yapılamaz.

Kampanya hemen mi başlar, BC (fatura dönemi) sonrası mı?
Kampanya hemen başlar. Hat açıldıktan sonra gelen ilk fatura döneminde aylık paket tutarı faturaya yansır.

Önce port-out sonra port-in yapan müşterilerimiz bu kampanyadan faydalanabilir mi?
Yeni bir hat alarak faydalanabilir.

Kampanyam bittikten sonra otomatik olarak yenilenir mi?
Evet. İptal talebiniz gelene kadar seçtiniz paket otomatik olarak hattınıza tanımlanmaya devam eder.

Kampanyamı iptal ettirmek istersem ne olur?
Kampanya iptal edilir bir sonraki faturanıza cayma bedeli yansır.

Taahhütlü kampanyanın iptali durumunda cihazların iade edilmesine gerek yok. Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılmak istenmesi durumunda, kalan ay x toplam taksit miktarı bir sonraki faturanıza yansır.

Evet. Cihazı kaybetseniz bile kampanya süresi sonuna kadar faturanıza internet paketi ücretleri yansımaya devam eder.

Bu fatura, cihazın yasal olarak çıkışının yapıldığını gösterebilmek amacı ile kesilmiştir. Bu faturayı ödeme yükümlülüğünüz BULUNMAMAKTADIR.

Bayiye ödemeniz gereken bir tutar BULUNMAMAKTADIR.

3G Dizüstü Bilgisayar kampanyasına katılırsam, aylık paket tutarı dışında bir ücret ödemem gerekiyor mu?
Paket fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir.
Paket aşım ücreti 0,050 TL/MB.
Aylık paket tutarı dışında 31,1TL tutarındaki “yeni tesisi özel iletişim vergisi” ve kampanya sözleşmesinden doğan damga vergisi ilk faturanıza yansır.
Ayrıca TGM Ruhsat (yıllık 12 TL) ve TGM Kullanım(Aylık 1 TL) vergileri de faturanıza yansır.

Neden?
Faturanızda gördüğünüz cihaz bedeli, aylık paketinize dahil olan bir tutardır. Kampanya kapsamında abone olduğunuz paketin aylık ücretine hiçbir ek yük getirmez. Faturanızda ayrı gösterilmesinin sebebi sadece Turkcell’in kampanyaları kapsamında avantajlı koşullarla müşterilerine sunduğu cihaz için yaptığı ödemeyi takip edebilmesidir.
Cihaz taksidi kadar data fiyatında indirim yapılarak ekstra bir ücret ödememeniz garanti altına alınmıştır. Kampanya bitiminde data paketiniz turkcell.com.tr’de açıklanan data paketti bedeli olarak faturanızsa yansımaya devam eder.

Evet.

Hat başkasına devredildiğinde/numara değişikliği veya ödeme tipi değişikliği yapıldığında kampanya iptal olur ve cayma bedeli yansır.

Haklar hatta tanımlanmaktadır. Bu nedenle başka cihazda kullanınca paketten düşer

Hattımı iptal edersem cayma bedeli yansır mı?
Hat iptalinde kampanya cayma bedeli yansır.

Kampanya iptal sınırı var mıdır?
Cayma bedelli/bedelsiz toplam iptal sınırı “2”’dir.

Cayma bedeli hangi durumlarda yansır?
Kampanya iptali yapılan her durumda.
Devir
Borçtan kapanma
Hattı kapatma

Cayma Bedeli nasıl hesaplanır?
Kampanyadan çıkmak istediğiniz tarih ile taahhüt ettiğiniz sürenin toplam bedeli kalan ay x toplam paket bedeli olarak hesaplanır.

Damga Vergisi Nedir?
Ticari işlemlerde düzenlenen belgelerle ilgili vergidir. Bu verginin mükellefi, ilgili belgenin imzalayanıdır.
Damga Vergisi tutarı nasıl hesaplanır?
Damga vergisi tutarı, taahhütnameye konu olan en yüksek tutarın %0,75'i olarak hesaplanır.

Bu tutarı nereye ödeyebilirim?
Bu verginin ödenmesi için vergi dairesine gitmenize gerek yoktur. Turkcell, bu verginin tahsilatına aracılık eder ve kampanya aktivasyonunuz ardından çıkacak ilk faturanızla ödeme yapabilirsiniz.

Damga Vergisi faturada nasıl gözükür?
Faturada bir sefere mahsus olmak üzere “Vergiler, Harçlar ve Fonlar” başlığı altında görülür.

(Müşteri Temsilcisinden gelebilecek soru) Damga vergisi TEA ekranlarında görüntülenir mi?
Evet. Kampanya aktivasyon ekranında, müşterinin faturasına yansıyacak damga vergisi tutarı görüntülenmektedir.

fisara

Üye
7-8 ay kadar önce Turkcell den aldığım Hp Compaq Mini Note pc ye ayda 79 TL ödeme yapıyordum son iki faturaya gecikmeli ödeyince en son fatura 1250 TL geldi geciken son iki faturayı ödeyerek Turkcell i aradım durumu izah ettim en son faturanın iptal edilmesini rica ettim kabul etmediler.
Buradan nasıl bir ders çıkar şimdi:
1-geciken faturaları faiziyle almasına rağmen 1250 TL fatura etmek ve aylık 4 GB İnternet hakkımı gasp etmek kurumsal bir şarlatanlık değilmi?
2-geciken 2 faturayı cayma olarak kabul etmek ve bunu 1250 TL fatura ederek daha önce ödediğim faturalarla beraber 700-800 liralık bir cihazı 1600 liralara satmak eşkıyalık değilmi ?

Bundan ben şu sonucu çıkarırım; bu şirket baştan beri kolay kazanç peşinde son gelişmeler agresifleşmesine neden oldu.
Fatura NO: 0000000883715929

Salihyet

Salihyet

Üye
7-8 ay kadar önce Turkcell den aldığım Hp Compaq Mini Note pc ye ayda 79 TL ödeme yapıyordum son iki faturaya gecikmeli ödeyince en son fatura 1250 TL geldi geciken son iki faturayı ödeyerek Turkcell i aradım durumu izah ettim en son faturanın iptal edilmesini rica ettim kabul etmediler.
Buradan nasıl bir ders çıkar şimdi:
1-geciken faturaları faiziyle almasına rağmen 1250 TL fatura etmek ve aylık 4 GB İnternet hakkımı gasp etmek kurumsal bir şarlatanlık değilmi?
2-geciken 2 faturayı cayma olarak kabul etmek ve bunu 1250 TL fatura ederek daha önce ödediğim faturalarla beraber 700-800 liralık bir cihazı 1600 liralara satmak eşkıyalık değilmi ?

Bundan ben şu sonucu çıkarırım; bu şirket baştan beri kolay kazanç peşinde son gelişmeler agresifleşmesine neden oldu.
Fatura NO: 0000000883715929

Çok ciddi ve çirkin bir durum..

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
arkadaşlar bende bi dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama vodefon dan teknosa ile bi alış verişi var ordan alcam mesela 2 aylık faturayı geciktirsem birden 1200 tl faiz mi gelcek biri bilgilendirebilirmi

pceditör62

Üye
herşeyi düşünmüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt