3G Destekli bir PDA alacağım... Önerileri bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fdumanli

Üye
    Konu Sahibi
3G Destekli bir PDA alacağım... Önerileri bekliyorum.
Arkadaşlar kriterim 3g olması ve windows mobile yüklü olması. görüntülü konuşmayı da destekleyecek.

siz hangi pda'i önerirsiniz ?

teşekkürler.

ardaaga

Üye
ben i900 almayı düsünüyorum seninde bakmanı tavsiye ederim güzel cihaz avea da kampan yapmıs 799 tl

asdfgh52

Üye
Bende şuan omnia var.Çıktığı haftadan beri kullanıyorum.Gözlemlediğim sorunları;
1-Ekran çabuk çiziliyor
2-Ekran güneşte görünmüyor
3-Ekran çözünürlüğü biraz düşük gibi
4-Dokunmatik ekran pek başarılı değil
5-Kalemi ayrı taşımak gerekiyor ve bu çok kötü
6-Birde bu sadece bendemi var bilmiyorum ama 3g çıktıktan sonra keşfettim.Abimde n73 var.Onda 3g çekiyor ama bende aynı hatla daha az çekiyor ve telefonu elime aldığımda yani elimle temas ettiğinde çekmesi iyice azalıyor.Abiminkini elimle iyice sarsamda aynı çekiyor.
Genel olarak ekran dışında bence süper bir telefon.Zaten kusursuz telefon olmaz ama şu ekran en azından daha az çizilse süper olurdu
Umarım doğru kararı verebilirsin...

everest123

Üye
samsung s8003 jet sadece mukemmel baska soze gerek yok

ardaaga

Üye
samsung s8003 jet sadece mukemmel baska soze gerek yok
sana birkaç soru sormak istiyorum telefona oyun program bulabiliyormusun sonuçta bililnen bir isletim sistemi yok gps nasıl iyi çekiyormu internete girdiğinde vidio sitelerini açıyormu bende dokunmatik tel almak istiyorumda ondan soruyorum

macman

macman

Üye
sana birkaç soru sormak istiyorum telefona oyun program bulabiliyormusun sonuçta bililnen bir isletim sistemi yok gps nasıl iyi çekiyormu internete girdiğinde vidio sitelerini açıyormu bende dokunmatik tel almak istiyorumda ondan soruyorum

Ben n73 kullanıyordum ama bende senin gibi dokunmatik ekrana geçmek istedim ve Asus P552w aldım.Fiyat konusunda çok iy ve dier pda lar arasında gayet hızlı ve sorunsuz.Program kolaylıkla bulabiliyorsun windows mobile 6.1 yüklü.Görünümü şık ve sade GPS te çok akıcı ve hiçbir kasma yok.ekran için herhangi bir ekran koruyucuya gerek yok sert ekran buda çizlmesini zorlaştırıyor.çok memnunum tabi bu benim için fakat benim gerek duymadığım ama senin için önemli olan şeyler olabilir mesela ön kamera yok ve arkadaki 2mp.müzik çalınca N73 e göre çok az sesi çıkıyor.şarj ve kulaklık yeri aynı buda telefon şarjdayken kulaklık kullanamazsın anlamına geliyor.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar kriterim 3g olması ve windows mobile yüklü olması. görüntülü konuşmayı da destekleyecek.

siz hangi pda'i önerirsiniz ?

teşekkürler.

HTC nin modellerini incele HTC için pda kralı diyebilirim

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
storm olabilir.

ardaaga

Üye
htc diamond kullannanlar nasıl bir telefon sizce aldığımda pisman olurmuyum

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bende biraz farklılık olsun diye PDA arıyorum.Ama n73 standart özellikleri(3.2 mp kamera ve görüntülü görüşme için de kamera) sahip PDA çok uçuk geliyor bana.N73 ile standart özellikli PDA bulabilir miyim uygun fiyatlı?

samanyoluarsan

Üye
htc den şaşma ben hp 614c kullanıyorum bomba bir cihaz kaba olduğu için htc düşünüyorum samsung felan filan pda da bunlar yalan arkadaşlar

mikimaru

Üye
htc den şaşma ben hp 614c kullanıyorum bomba bir cihaz kaba olduğu için htc düşünüyorum samsung felan filan pda da bunlar yalan arkadaşlar

Goruntulu konusmaksa ilk tercihin HTC 3G alma, önde kamerası yok, ama geri kalan herşeyi mükemmel..

matıfu

Üye
arkadaslar ben de nokia e521 mi yoksa e65 mi alsam diye kararsızım sizce hangisi daha iyi?

antimage1903

Üye
hp 514 kullanıyorum ekran kalitesi iyi deyil kamerasıda 1.3 mp ama şarjı süper gidiyo ve windows mobil 6 yüklü fiyatıda ucuz ben ikinci el aldım 120tl yr daha önce n95 8gb kullanıyordum onu 520tl ye sattım pişmanda deyilim. sizede tavsiye ederim 700tl ye bi pda alanakadar benim gibi 120tl ye bi pda 450 tl ye netbook alın gitsin pişman olmazsınız ben lg nin 6hücreli pilli netbook unu aldım hiçbi pda onun tadını vermez fiyatlar açık ortada gerisini siz düşünün mantıklı olun...

Kitmir1982

Kitmir1982

Üye
Asus p565 3g desteği var görüntülü konuşma desteğide var tavsiye ederim

ismail_23

Üye
kesinlikle htc derim diamond 2 olabilir görüntülü görüşmede var

bigshark

bigshark

Üye
samsun b7300 kullanıyorum ve çok memnunum

tekno murat

Üye
Kesinlikle htc hd 2 leo yu tavsiye ediyorum hem ekranı çok büyük hem telefon ince içindede yok yok süper bişey ben kulanıyorum sanada tavsiye ederim

gunay45

gunay45

Üye
walla kardeşim lg gm735 i araştır derim ben kullanıyorum gayet güzel ve isteklere karşılık veebiliyo

medicus_cnk

Üye
omnia 2
'' omnia 2 siz olmak ferrarisiz adama benzer''

tihame

Üye
sony ericsson x peria serisinden şaşmıycaksın.. ama biraz tuzlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt